עוגת פודינג ביצה
פשטידת פודינג ביצים עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 10 מנות עם 407 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קרום פאי, מלח, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 19%, המנה הזו די גרועה. פודינג ביצה, פודינג ביצה, ו כוסות פודינג ביצה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים קרום פאי.
מגלגלים מאפה לעיגול בגודל 12 אינץ'. לחץ על קרום העוגה לצלחת פאי עמוקה בגודל 9 אינץ', כיווץ קצוות, אם תרצה בכך. תקעו חורים קלות בתחתית הבצק ברגע שהוא מותקן היטב בצלחת.
בקערה גדולה מקציפים סוכר וביצים במהירות בינונית בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים חלב אידוי, מים, רום ומלח. מקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד.
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם אגוז מוסקט וקינמון.
מניחים פשטידה על תבנית אפייה עם שוליים בעומק של 1/2 אינץ'.
מוסיפים מים חמים לתבנית האפייה.
אופים כ-55 דקות, או עד שמבחר עץ המוחדר ליד המרכז יוצא נקי.
חותכים לגדלים הרצויים ומקשטים בקצפת ואבקת סוכר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג הקציר המאוחר ולמברוסקו דולצ ' ה. יינות אלה הם כל מתוק, וזה חשוב מאז היין צריך בדרך כלל להיות מתוק יותר מאשר האוכל שאתה זיווג עם זה. נהר הנחש המאוחר קציר ריזלינג עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג]()
נהר הנחש קציר מאוחר ריזלינג
עשוי מהענבים שנותרו לתלות על הגפן בכרם עמק ארנה האחוזה שלנו, ריזלינג קציר מאוחר הוא יין הקינוח המקורי שלנו. לשנת 2011 שלנו יש אף סיד עם שמץ של מינרלים וגימור דבש. תיהנו מיין זה עם קינוחים על בסיס פירות או כאפריטיף מרענן.