עוגת פודינג בננה תוצרת בית
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בננות, סוכר, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: פודינג בננה תוצרת בית, עוגת פודינג בננה תוצרת בית, ו פודינג בננה תוצרת בית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשורה התחתונה והצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' עם שכבה של אפיפיות וניל לסירוגין פרוסות בננה.
כדי להפוך את הפודינג: בסיר בינוני, לשלב 1 1/2 כוסות סוכר עם קמח.
מערבבים היטב, ואז מוסיפים חצי מהחלב. מקציפים חלמונים ולטפטף לתערובת סוכר.
מוסיפים חלב שנותר וחמאה או מרגרינה.
מניחים תערובת על אש נמוכה ומבשלים עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום ומערבבים תמצית וניל.
יוצקים חצי פודינג על וופל וניל ושכבת בננה בעודם חמים.
הפוך שכבה נוספת של וופלים וניל לסירוגין ופרוסות בננה על גבי שכבת פודינג.
יוצקים פודינג שנותר על וופל שני ושכבת בננה.
כדי לעשות מרנג: בכוס גדולה או קערת מתכת, להכות חלבונים ביצה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס סוכר, ממשיך להכות עד הלבנים נוקשים.
מורחים מרנג למחבת עוגה, כדי לוודא לכסות לחלוטין את שכבת פודינג.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, רק עד מרנג הוא השחמה. תירגע לפני ההגשה.