עוגת פודינג לחם סופגנייה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פודינג לחם סופגנייה עוגה. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 2006 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא פודינג לחם, סוכר של ממתקים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פודינג לחם סופגניות מזוגגות, פודינג סופגנייה, ו הגדר פודינג חלב עיזים עם סופגניית שרבט דובדבן מאובקת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
במעבד מזון, לשלב חמאה וסוכר בקצרה, רק עד שהוא יוצר לכדור.
מוסיפים ביצים, שמנת כבדה, קינמון, וניל, ומעבדים עד מעורבב.
חמאה קלה 9 על ידי צלחת אפייה 13 אינץ'. לשבור את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ ושכבה במחבת. תפזר את הצימוקים מלמעלה.
יוצקים את תערובת הביצים על הסופגניות; להשרות במשך 5 עד 10 דקות. יהיה עליך לדחוף חתיכות סופגנייה למטה במהלך הזמן הזה כדי להבטיח אפילו כיסוי על ידי תערובת ביצה.
מכסים בנייר כסף ואופים במשך 35 עד 40 דקות.
הסר רדיד ואופים במשך 10 דקות נוספות כדי להשחים את החלק העליון. פודינג לחם הדונאט נעשה כאשר פודינג מוגדר, אבל עדיין רך.
הפוך את רוטב הרום: להמס חמאה על חום בינוני בסיר, ולהסיר את החום.
מוסיפים את הסוכר של הקונדיטוריה לחמאה המומסת ומקציפים כדי להתמזג.
יוצקים את הרוטב על פודינג הלחם ומאפשרים לטבול.