זיטי עם נקניק איטלקי
זיטי עם נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לכם סלרי, אבקת שום, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת מעל חום בינוני, לבשל נקניק עם סלרי ובצל עד נקניק הוא השחמה שווה, על 5 עד 10 דקות.
מסננים שומן עודף, ומניחים בצד.
במחבת אחרת מעל חום בינוני-נמוך, לשלב עגבניות, רוטב עגבניות, אבקת שום, מלח, אורגנו. מבשלים תוך הכנת פסטה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בתבנית אפייה 3 ליטר, זיטי שכבה, פטריות, נקניק, גבינת מוצרלה ורוטב. חזור על שכבות, העליון עם פרמזן מגוררת.
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה מבעבע.