קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות19
מגזין

זיטי עם נקניק איטלקי

זיטי עם נקניק איטלקי
זיטי עם נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לכם סלרי, אבקת שום, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל נקניק עם סלרי ובצל עד נקניק הוא השחמה שווה, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
סלריסלרי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מסננים שומן עודף, ומניחים בצד.
3
במחבת אחרת מעל חום בינוני-נמוך, לשלב עגבניות, רוטב עגבניות, אבקת שום, מלח, אורגנו. מבשלים תוך הכנת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פסטהפסטה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בתבנית אפייה 3 ליטר, זיטי שכבה, פטריות, נקניק, גבינת מוצרלה ורוטב. חזור על שכבות, העליון עם פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פטריותפטריות
פרמזןפרמזן
נקניקנקניק
רוטברוטב
זיטיזיטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.