קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת פודינג פיסטוק

עוגת פודינג פיסטוק
עוגת פודינג פיסטוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 65 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תערובת פודינג פיסטוק, סודה קלאב, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת פודינג פיסטוק, עוגת פודינג פיסטוק ועוגת פודינג פיסטוק תוצרת בית.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, הביצים, הסודה והשמן; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת, החלב, תערובת הפודינג וסוכר הקונדיטורים בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עוגת פרוסט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננתריבת פטל אדום טהורה של קראפט, מחוממת ומסוננת
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מפזרים אגוזי מלך. מקררים עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

עוגת פודינג בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
קסטלר קאווה רוסדו
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.