עוגת פודינג פיסטוק
עוגת פודינג פיסטוק עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 65 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-15 גרם שומן. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך תערובת פודינג פיסטוק, סודה קלאב, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 22%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת פודינג פיסטוק, עוגת פודינג פיסטוק ועוגת פודינג פיסטוק תוצרת בית.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים את תערובת העוגה, תערובת הפודינג, הביצים, הסודה והשמן; להכות במהירות נמוכה במשך 30 שניות. מקציפים על בינוני במשך 2 דקות. מערבבים פנימה אגוזי מלך.
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן ומקומח. מחבת צינור מחורצים.
אופים ב-350 מעלות במשך 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
בקערה גדולה, מקציפים את השמנת, החלב, תערובת הפודינג וסוכר הקונדיטורים בעוצמה גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות. עוגת פרוסט.
מפזרים אגוזי מלך. מקררים עד להגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגת פודינג בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Casteller Cava Rosado. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
![קסטלר קאווה רוסדו]()
קסטלר קאווה רוסדו
Casteller Cava Rosé הוא יין מבעבע טעים העשוי בשיטה המסורתית, עם תסיסה שנייה בבקבוק. התיישן במשך 12 חודשים על המשקעים לפני השחרור, הוא מספק טעמים מובחרים באופן עקבי. הקאווה התוססת והחריפה הזו תשתלב היטב עם כמעט כל טאפאס, בנוסף לפירות טריים, טארט פירות יער וגבינות רכות וקרמימיות. יש לו די והותר סגנון וחומר כדי להיות אפריטיף מצוין לבדו.