ריבת תות קיץ
ריבת תות קיץ היא ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו וידידותי לפודמפ תבלין. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-294 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם סוכר מגורען, צנצנות חצי ליטר, תותים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 14%. מתכונים דומים: קיץ אוהב: ריבת סנגריה תות מהירה, ריבת חמוציות וניל תות בסוף הקיץ, ו ריבת מקפיא תות דלת סוכר + טיפים וטריקים להגדרת ריבה.
הוראות
מחממים צנצנות ומכסים במים רותחים עד שהם מוכנים לשימוש. לא להרתיח. הניחו להקות בצד.
מניחים תותים בסיר של 6 או 8 ליטר. מערבבים בהדרגה פקטין. על אש גבוהה, הביאו את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה שלא ניתן לערבב, תוך ערבוב מתמיד.
מוסיפים את כל הסוכר, תוך ערבוב להתמוסס. מחזירים את התערובת לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים קשה 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש. קצף רזה במידת הצורך.
מצקת ריבה חמה לצנצנות חמות ומשאירה מרחב ראש בגודל 1/4 אינץ'. נגב שפה. מכסה מרכזי על הצנצנת. להחיל להקת עד בכושר הוא אצבע חזק.
מעבדים בקופסת מים רותחים למשך 10 דקות, תוך התאמה לגובה.
הסר צנצנות וקריר. בדוק את המכסים לאיטום לאחר 24 שעות. מכסה צריך לא להגמיש למעלה ולמטה כאשר מרכז נלחץ.