ריזוטו עם אספרגוס ושומר (צמחוני)
ריזוטו מתכון עם אספרגוס ושומר (צמחוני) מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מאוכלרשת דורש פטרוזיליה, חמאה, נורות שומר, ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 62%. נסו ריזוטו ירוק באביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, ריזוטו שומר ונקניק, ו ריזוטו לימון ושומר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מודדים 4 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים גבעולי אספרגוס ו -2 כפות מלח. הגדר אמבט קרח ליד הסיר. בלאנש אספרגוס עבור 1 דקה, מקום באמבט קרח ולשמור את אספרגוס בישול מים עד מאוחר יותר. בינתיים קוצצים שומר לאלות בגודל 1/2 אינץ 'ומניחים בתבנית טיגון בגודל 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות בגודל 3 אינץ'.
מניחים על אש בינונית עם שמן זית ובצל. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך אך לא להשחמה.
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד שהאורז הופך אטום, כ -2 דקות.
מוסיפים מי בישול אספרגוס עד שהם מכסים את האורז. הופכים את האש לגובה, תוך ערבוב מתמיד, ומבשלים את האורז עד שרמת הנוזל יורדת מתחת לרמת האורז. המשך להוסיף את נוזל הבישול האספרגוס החם, 1 מצקת בכל פעם, כדי לשמור על מפלס הנוזל מעל האורז למשך 15 דקות.
מסננים אספרגוס וקוצצים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מוסיפים אספרגוס לאורז ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה,פרמיג ' אנו ופטרוזיליה ומערבבים.
יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano
קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.