קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

ריזוטו עם אספרגוס ושומר (צמחוני)

ריזוטו עם אספרגוס ושומר (צמחוני)
ריזוטו מתכון עם אספרגוס ושומר (צמחוני) מוכן בסביבות 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת מכילה 615 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מאוכלרשת דורש פטרוזיליה, חמאה, נורות שומר, ושמן זית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון טוב של 62%. נסו ריזוטו ירוק באביב עם אפונה, אספרגוס ושומר, ריזוטו שומר ונקניק, ו ריזוטו לימון ושומר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מודדים 4 ליטר מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מוסיפים גבעולי אספרגוס ו -2 כפות מלח. הגדר אמבט קרח ליד הסיר. בלאנש אספרגוס עבור 1 דקה, מקום באמבט קרח ולשמור את אספרגוס בישול מים עד מאוחר יותר. בינתיים קוצצים שומר לאלות בגודל 1/2 אינץ 'ומניחים בתבנית טיגון בגודל 12 עד 14 אינץ 'עם דפנות בגודל 3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מניחים על אש בינונית עם שמן זית ובצל. מבשלים על אש בינונית עד לריכוך אך לא להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים אורז, תוך ערבוב מתמיד, מבשלים עד שהאורז הופך אטום, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
5
מוסיפים מי בישול אספרגוס עד שהם מכסים את האורז. הופכים את האש לגובה, תוך ערבוב מתמיד, ומבשלים את האורז עד שרמת הנוזל יורדת מתחת לרמת האורז. המשך להוסיף את נוזל הבישול האספרגוס החם, 1 מצקת בכל פעם, כדי לשמור על מפלס הנוזל מעל האורז למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
6
מסננים אספרגוס וקוצצים לחתיכות בגודל 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
7
מוסיפים אספרגוס לאורז ומבשלים עד שהאורז רך אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
8
מסירים מהאש, מוסיפים חמאה,פרמיג ' אנו ופטרוזיליה ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מגישים מיד.;

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו הם בחירה מצוינת לריזוטו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.