קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג פריז-ברסט

עוגת פודינג פריז-ברסט
מתכון זה מכין 12 מנות עם 725 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת עלים שמנת תות (פריז ברסט), פריז-ברסט, ו אגוזי לוז פריז-ברסט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. על פיסת נייר קלף גדולה, עקוב אחר עיגול בקוטר 10 אינץ'. השתמש בנייר אפייה זה כדי לרפד נייר אפייה, עם העיפרון כלפי מטה (אתה עדיין אמור להיות מסוגל לראות את העיגול). בסיר גדול הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר המגורר לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. כשהוא רותח, הורידו מיד את התבנית מהאש. מערבבים בכף עץ, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים חזק עד שכל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות להתאדות חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מגרדים את התערובת למיקסר המצויד במצורף ההנעה (או השתמשו במיקסר ידני).
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל ועובד 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל הוספה כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכות כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים עוד 1 ביצה ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל גדול ושימוש בקו העיפרון כמדריך, צינור את הבצק על תבנית אפייה בטבעת. צינור טבעת שנייה סביב הראשון, מחבק אותו כך 2 טבעות לגעת מקרוב כל הדרך מסביב. צינור מעגל שלישי, באמצעות כל הבצק הנותר, על הסדק בין 2 הטבעות הראשונות, כך שכל 3 הטבעות לגעת מקרוב, ויצרו 1 טבעת גדולה עם 3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
לטאטא את הביצה הנותרת עם המים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מברישים את פני הבצק בשטיפת הביצים (אל תשתמשו בכולו).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מפזרים את השקדים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
9
אופים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -375 מעלות ואופים עד שהם נפוחים וחום זהוב בהיר, כ -25 דקות נוספות. נסו לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מניחים להתקרר על תבנית האפייה. ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. החזק בטמפרטורת החדר, מכוסה קלות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
רפרפת: בסיר בינוני מחממים את החלב ושעועית הווניל לרתיחה על אש בינונית. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה מקציפים את החלמונים והסוכר המגורר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא נותרו גושים.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
מקציפים 1/4 כוס מתערובת החלב החם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מקציפים פנימה את תערובת החלב החם שנותרה, ושומרים את הסיר הריק.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
יוצקים את התערובת דרך מסננת חזרה לסיר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה ורתיחה איטית.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
17
תן להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות את הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מצננים לפחות 2 שעות או עד שמוכן להגשה. ניתן להכין את הרפרפת עד 24 שעות מראש. במקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
קצפת: כשמוכנים להגשה מקציפים את השמנת והסוכר החום עד לקבלת נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
19
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים את טבעת המאפה לשניים אופקית. הניחו את החצי העליון בצד. בעזרת שקית מאפה נקייה, צינור את מילוי הרפרפת על החצי התחתון. מצננים את הקצפת על גבי הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
20
מניחים את המחצית העליונה של המאפה קלות על הקצפת, מאבקים בסוכר של קונדיטורים ומגישים, חתוכים לקטעים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי