קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג פריז-ברסט

עוגת פודינג פריז-ברסט
מתכון זה מכין 12 מנות עם 725 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת עלים שמנת תות (פריז ברסט), פריז-ברסט, ו אגוזי לוז פריז-ברסט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. על פיסת נייר קלף גדולה, עקוב אחר עיגול בקוטר 10 אינץ'. השתמש בנייר אפייה זה כדי לרפד נייר אפייה, עם העיפרון כלפי מטה (אתה עדיין אמור להיות מסוגל לראות את העיגול). בסיר גדול הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר המגורר לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. כשהוא רותח, הורידו מיד את התבנית מהאש. מערבבים בכף עץ, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים חזק עד שכל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות להתאדות חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מגרדים את התערובת למיקסר המצויד במצורף ההנעה (או השתמשו במיקסר ידני).
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל ועובד 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל הוספה כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכות כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים עוד 1 ביצה ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל גדול ושימוש בקו העיפרון כמדריך, צינור את הבצק על תבנית אפייה בטבעת. צינור טבעת שנייה סביב הראשון, מחבק אותו כך 2 טבעות לגעת מקרוב כל הדרך מסביב. צינור מעגל שלישי, באמצעות כל הבצק הנותר, על הסדק בין 2 הטבעות הראשונות, כך שכל 3 הטבעות לגעת מקרוב, ויצרו 1 טבעת גדולה עם 3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
לטאטא את הביצה הנותרת עם המים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מברישים את פני הבצק בשטיפת הביצים (אל תשתמשו בכולו).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מפזרים את השקדים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
אופים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -375 מעלות ואופים עד שהם נפוחים וחום זהוב בהיר, כ -25 דקות נוספות. נסו לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
מניחים להתקרר על תבנית האפייה. ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. החזק בטמפרטורת החדר, מכוסה קלות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
11
רפרפת: בסיר בינוני מחממים את החלב ושעועית הווניל לרתיחה על אש בינונית. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה מקציפים את החלמונים והסוכר המגורר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא נותרו גושים.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
מקציפים 1/4 כוס מתערובת החלב החם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
14
מקציפים פנימה את תערובת החלב החם שנותרה, ושומרים את הסיר הריק.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
15
יוצקים את התערובת דרך מסננת חזרה לסיר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה ורתיחה איטית.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
17
תן להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות את הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מצננים לפחות 2 שעות או עד שמוכן להגשה. ניתן להכין את הרפרפת עד 24 שעות מראש. במקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
18
קצפת: כשמוכנים להגשה מקציפים את השמנת והסוכר החום עד לקבלת נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
19
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים את טבעת המאפה לשניים אופקית. הניחו את החצי העליון בצד. בעזרת שקית מאפה נקייה, צינור את מילוי הרפרפת על החצי התחתון. מצננים את הקצפת על גבי הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
20
מניחים את המחצית העליונה של המאפה קלות על הקצפת, מאבקים בסוכר של קונדיטורים ומגישים, חתוכים לקטעים.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)