קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג פריז-ברסט

עוגת פודינג פריז-ברסט
מתכון זה מכין 12 מנות עם 725 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם סוכר חום, מים, חלמונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 4 שעות ו 50 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 19%. ציון זה לא כל כך מעולה. נסו עוגת עלים שמנת תות (פריז ברסט), פריז-ברסט, ו אגוזי לוז פריז-ברסט עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס. על פיסת נייר קלף גדולה, עקוב אחר עיגול בקוטר 10 אינץ'. השתמש בנייר אפייה זה כדי לרפד נייר אפייה, עם העיפרון כלפי מטה (אתה עדיין אמור להיות מסוגל לראות את העיגול). בסיר גדול הביאו את המים, החמאה, המלח והסוכר המגורר לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-גבוהה. כשהוא רותח, הורידו מיד את התבנית מהאש. מערבבים בכף עץ, מוסיפים את כל הקמח בבת אחת ומערבבים חזק עד שכל הקמח משולב, 30 עד 60 שניות. מחזירים את התבנית לאש ומבשלים תוך ערבוב 30 שניות להתאדות חלק מהלחות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מגרדים את התערובת למיקסר המצויד במצורף ההנעה (או השתמשו במיקסר ידני).
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מערבבים במהירות בינונית. כשהמיקסר פועל ועובד 1 ביצה בכל פעם, מוסיפים 3 מהביצים, עוצרים לאחר כל הוספה כדי לגרד את דפנות הקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים עד שהבצק חלק ומבריק והביצים משולבות לחלוטין. הבצק צריך להיות סמיך, אך צריך ליפול לאט ובהתמדה מהמכות כשמרימים אותם מהקערה. אם הבצק עדיין נצמד למכות, מוסיפים עוד 1 ביצה ומערבבים עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בעזרת שקית מאפה המצוידת בקצה רגיל גדול ושימוש בקו העיפרון כמדריך, צינור את הבצק על תבנית אפייה בטבעת. צינור טבעת שנייה סביב הראשון, מחבק אותו כך 2 טבעות לגעת מקרוב כל הדרך מסביב. צינור מעגל שלישי, באמצעות כל הבצק הנותר, על הסדק בין 2 הטבעות הראשונות, כך שכל 3 הטבעות לגעת מקרוב, ויצרו 1 טבעת גדולה עם 3 חלקים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
לטאטא את הביצה הנותרת עם המים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מברישים את פני הבצק בשטיפת הביצים (אל תשתמשו בכולו).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מפזרים את השקדים על פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
9
אופים 15 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -375 מעלות ואופים עד שהם נפוחים וחום זהוב בהיר, כ -25 דקות נוספות. נסו לא לפתוח את דלת התנור לעתים קרובות מדי במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
מניחים להתקרר על תבנית האפייה. ניתן להכין את המתכון עד לנקודה זו עד 24 שעות מראש. החזק בטמפרטורת החדר, מכוסה קלות בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
11
רפרפת: בסיר בינוני מחממים את החלב ושעועית הווניל לרתיחה על אש בינונית. מיד לכבות את החום ולהניח בצד כדי להחדיר במשך 10 עד 15 דקות. בקערה מקציפים את החלמונים והסוכר המגורר עד שהם בהירים ותפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את עמילן התירס ומקציפים במרץ עד שלא נותרו גושים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מקציפים 1/4 כוס מתערובת החלב החם עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
14
מקציפים פנימה את תערובת החלב החם שנותרה, ושומרים את הסיר הריק.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
15
יוצקים את התערובת דרך מסננת חזרה לסיר. מבשלים על אש בינונית-גבוהה, תוך הקצפה מתמדת, עד להסמכה ורתיחה איטית.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
16
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
17
תן להתקרר מעט. מכסים בניילון נצמד, לוחצים קלות את הפלסטיק על פני השטח כדי למנוע היווצרות עור. מצננים לפחות 2 שעות או עד שמוכן להגשה. ניתן להכין את הרפרפת עד 24 שעות מראש. במקרר עד 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
קצפת: כשמוכנים להגשה מקציפים את השמנת והסוכר החום עד לקבלת נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כָּתֵףכָּתֵף
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
19
בעזרת סכין משוננת ארוכה חותכים את טבעת המאפה לשניים אופקית. הניחו את החצי העליון בצד. בעזרת שקית מאפה נקייה, צינור את מילוי הרפרפת על החצי התחתון. מצננים את הקצפת על גבי הרפרפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
20
מניחים את המחצית העליונה של המאפה קלות על הקצפת, מאבקים בסוכר של קונדיטורים ומגישים, חתוכים לקטעים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)