עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת פודינג קרמל עם קרום שקדים, טארט ריבס עם קרום חמאה קצר, ו עוגת לימון עם קרום חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' חמאה עם תחתית נשלפת.
מערבבים שקדים וסוכר 1/4 כוס במעבד; לטחון אגוזים דק.
מוסיפים קמח, אבקת סוכר ומלח; תערובת 5 שניות.
מוסיפים חמאה ומערבבים, באמצעות פניות on / off, עד לקבלת ארוחה גסה.
מוסיפים חלמון ביצה ומערבבים עד לגושים לחים טופס, על 30 שניות. ללוש בצק לכדור.
העברת בצק כוס 1/4 לקערה קטנה ושמורה לשימוש נוסף. לחץ על שאריות הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן. פירס בוטום עם מזלג. מכסים את המחבת בנייר כסף להקפיא קרום לפחות 1 שעה עד 1 יום.
אופים את הקרום שנחשף עד חום זהוב עמוק, בודק לעתים קרובות ולוחץ צדדים והתחתון עם גב של מזלג במהלך 15 דקות הראשונות כאשר פחזניות קרום או בועות, על 20 דקות בסך הכל. מגניב לגמרי.
מניחים עמילן תירס ומלח בקערה בינונית. בהדרגה להוסיף 1/4 כוס חלב, לטאטא עד קורנפלור מתמוסס.
מערבבים סוכר ומים 1/3 כוס בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ ענבר עמוק, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 10 דקות.
הוסף 2 כוסות חלב (תערובת יהיה בועה).
להקציף עד חתיכות קרמל להתמוסס. לאט לאט לטאטא תערובת חלב חם לתוך תערובת חלמון; לחזור לאותו מחבת.
להקציף עד פודינג מתעבה רותחים, על 2 דקות.
העברה לקרום. צמרמורת חשפה עד קר ופשוט המשרד, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
מערבבים 2/3 כוס סוכר ו 1/3 כוס מים במחבת בינונית כבדה (לא להשתמש nonstick) על חום בינוני גבוה עד הסוכר מתמוסס. מביאים לרתיחה, צחצוח את הצדדים מחבת עם מברשת מאפה רטובה. מרתיחים מבלי לערבב עד סירופ הוא צבע ענבר בינוני, על 7 דקות.
מוסיפים שקדים ומערבבים למעייל באופן שווה עם קרמל. מיד לגרד שקדים מצופים על גיליון נייר. עבודה במהירות עם 2 מזלגות, שקדים נפרדים פרושים בשכבה אחת. מגניב לגמרי. עשה קדימה
בואו שקדים לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות או לכסות להירגע עד 1 יום. לשבור שקדים לתוך אשכולות קטנים לפני השימוש.
לחץ על תחתית פאן למעלה, משחרר טארט.
קרם, אבקת סוכר, וניל בקערה עד פסגות טופס; להפיץ על טארט.
מפזרים אשכולות שקדים עם פלר דה סאל.