קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פודינג שוקולד עם קרום בוטנים מלוח

עוגת פודינג שוקולד עם קרום בוטנים מלוח
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, קצפת קלאסית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פודינג אבוקדו שוקולד טבעונית עם קרום שקדים מומלח, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להפוך את הקרום: תערובת בוטנים, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וחמאה בקערת ערבוב עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מורחים בצלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות החלק התחתון של כוס ללחוץ באופן שווה על החלק התחתון במעלה הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר וצבעים מעט (12-14 דקות). אם הוא מתנפח בזמן האפייה, לחץ בעדינות עם החלק האחורי של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר מהתנור, מפזרים שוקולד קצוץ על הקרקעית, ולתת לרכך במשך 1-2 דקות. עם מברשת מאפה או גב של כף, להפיץ שוקולד באופן שווה בכל רחבי. מגניב, ואז להירגע עד ערכות שוקולד (כ -30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
נייר אורזנייר אורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2
הוסף 3 כף חלב; להקציף לתוך משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
להקציף בחלב שנותר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית, גירוד הצדדים, עד שהוא מתעבה בועות בקצוות (כ 5-8 דקות). המשך לבשל ומערבבים במשך 1 דקה; להוסיף שוקולד ומערבבים בזריזות עד נמס פודינג הוא חלק (30 שניות יותר).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
לגרד את הקרום וליישר אותו עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
בואו להתקרר במשך 1 שעה, ואז לקרר. לאחר מילוי הוא מגניב, לכסות ולקרר במשך כמה שעות, או לילה. למעלה עם שמנת מוקצפת קלאסית; מפזרים בוטנים,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)

מרכיבים

43חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שוקולד מריר, קצוץ דקשוקולד מריר, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה71חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3/4 כוס פירורי קרקר גרהם (טחון דק במעבד מזון)3/4 כוס פירורי קרקר גרהם (טחון דק במעבד מזון)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבוטנים מלוחים, קלויים, אופציונליבוטנים מלוחים, קלויים, אופציונלי0חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מריר מתוק או שוקולד חצי מתוק, קצוץ דקמריר מתוק או שוקולד חצי מתוק, קצוץ דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון66חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס סוכר1/3 כוס סוכר28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/4 כוס מלוח, בוטנים קלויים (טחון דק במעבד מזון או כתוש בשקית עם מערוך מתגלגל)1/4 כוס מלוח, בוטנים קלויים (טחון דק במעבד מזון או כתוש בשקית עם מערוך מתגלגל)57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כפות חמאה ללא מלח, נמסכפות חמאה ללא מלח, נמס28חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותק, רצוי טבעי1/3 כוס אבקת קקאו לא ממותק, רצוי טבעי1אוראו ממולאים כפוליםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור10שרימפס וורידיםשמנת מוקצפת קלאסית, אופציונליתשמנת מוקצפת קלאסית, אופציונלית4141 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת