עוגת פודינג שוקולד עם קרום בוטנים מלוח
, המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו בוטנים קלויים, קצפת קלאסית, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת פודינג אבוקדו שוקולד טבעונית עם קרום שקדים מומלח, ו עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 177°.
כדי להפוך את הקרום: תערובת בוטנים, סוכר, פירורי קרקר גרהם, וחמאה בקערת ערבוב עד לחלח.
מורחים בצלחת עוגה 9 אינץ', באמצעות החלק התחתון של כוס ללחוץ באופן שווה על החלק התחתון במעלה הצדדים.
אופים עד הקרום מתחיל להגדיר וצבעים מעט (12-14 דקות). אם הוא מתנפח בזמן האפייה, לחץ בעדינות עם החלק האחורי של מזלג.
הסר מהתנור, מפזרים שוקולד קצוץ על הקרקעית, ולתת לרכך במשך 1-2 דקות. עם מברשת מאפה או גב של כף, להפיץ שוקולד באופן שווה בכל רחבי. מגניב, ואז להירגע עד ערכות שוקולד (כ -30 דקות).
להקציף סוכר, קקאו, קורנפלור, ומלח בסיר בינוני כבד.
הוסף 3 כף חלב; להקציף לתוך משחה חלקה.
להקציף בחלב שנותר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם כף עץ או מרית, גירוד הצדדים, עד שהוא מתעבה בועות בקצוות (כ 5-8 דקות). המשך לבשל ומערבבים במשך 1 דקה; להוסיף שוקולד ומערבבים בזריזות עד נמס פודינג הוא חלק (30 שניות יותר).
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
לגרד את הקרום וליישר אותו עם מרית.
בואו להתקרר במשך 1 שעה, ואז לקרר. לאחר מילוי הוא מגניב, לכסות ולקרר במשך כמה שעות, או לילה. למעלה עם שמנת מוקצפת קלאסית; מפזרים בוטנים,אם תרצה.