עוגת פודינג של סמורס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את פשטידת הפודינג של סמורס. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 492 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, מלח, פצפוצי גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו אין פאי סמורס לאפות, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת פודינג של סמורס (מתכונים דומים).
הוראות
לקרום: מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
לשבור את קרקרים גרהם ביד ולהוסיף לקערה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. מעבדים את הקרקרים עד לקרקע.
מוסיפים את החמאה והסוכר ודופק עד שהתערובת נראית כמו חול רטוב.
העבירו את פצפוצי הגרהם לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' ובעזרת הידיים לחצו ליצירת קרום. אתה רק רוצה שהקרום יהיה בעובי אחיד סביב צלחת העוגה.
אופים עד שהם פריכים והקרום מתחיל להשחים, בערך 15 דקות. מצננים לחלוטין לפני המילוי.
מוסיפים את החלב, השמנת והסוכר לסיר בינוני עם תחתית כבדה ומקציפים פנימה את עמילן התירס, ואחריו אבקת הקקאו והמלח. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, תוך הקצפה עד שהפודינג מסמיך, כ -2 דקות.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את השוקולד המריר והווניל.
יוצקים לקליפת העוגה המקוררת ומצננים, מכסים את משטח הפודינג בניילון נצמד או בנייר שעווה כדי למנוע היווצרות עור. מצננים במקרר לפחות 2 שעות כדי לאפשר לפודינג להתייצב.
רגע לפני ההגשה, חממו את הברוילר שלכם. מעל את פשטידת הפודינג עם המרשמלו הגדול, המכסה את כל משטח הפשטידה.
מעבירים את הפשטידה לתבנית אפייה. צולים את המרשמלו 4 אינץ ' מתחת לצלייה עד שהצמרות מזהיבות, 2 עד 3 דקות. לפקוח עין על זה, זה הולך מהר! לחלופין, השתמש בלפיד מטבח כדי להשחים את ציפוי המרשמלו.