עוגיות מזל III
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% וזה די גרוע. נסו עוגיות מזל, עוגיות מזל, ו עוגיות מזל ולנטיין (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). תבנית אפיית מעיל עם ספריי בישול.
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש נמוכה.
בקערה של מיקסר חשמלי, לשלב חלבונים ביצה וסוכר; לנצח על מהירות בינונית במשך כ 30 שניות.
מוסיף קמח ומלח; לנצח עד מעורב.
מוסיפים חמאה, שמנת כבדה ותמצית שקדים; לנצח עד מעורב.
יוצקים 1 כף הבלילה על מחצית גיליון האפייה.
מורחים עם כף למעגל דק 5 אינץ'; חזור על החצי השני של הסדין.
אופים עד הקצוות להפוך חום זהוב, על 8 דקות.
מניחים גיליון אפייה על משטח עמיד בחום. עבודה במהירות, להחליק מרית תחת עוגייה אחת. הרם והנח על מגבת מטבח. מקפלים עוגייה לשניים, צובט למעלה כדי ליצור חצי עיגול רופף. הכנס אצבעות אינדקס לקצוות; לחץ על הזחה למרכז העוגייה תוך כיפוף הקצוות יחד כדי ליצור צורה של עוגיית מזל. זה צריך לקחת בערך 10 שניות. ברגע שהעוגייה מתקשה, אי אפשר לקפל אותה. חזור עם עוגיות אחרות.
כתוב את ההודעה שלך על רצועות ארוכות של נייר אמנות חסון, וחוט דרך עוגיות מקורר.