עוגת פודינג תות שדה
עוגת פודינג תות שדה דורש בערך 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . יש קינוח זה 339 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. 682 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קרום פאי לא מכוסה, אגוז מוסקט, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: ריבס & תות קראמבל עם פודינג, קומפוט תות שדה & ריבס עם פודינג דבש, ו הל לימון קרפים עם פודינג תות.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים קרום עוגה מגולגל בצלחת פאי 9 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה מצופה בנייר אפייה או מחצלת אפיית סיליקון.
שלב ריבס ותותים בקערה; להעביר את קרום העוגה, הפצת באופן שווה.
להקציף ביצים, סוכר, חלב, קמח ואגוז מוסקט יחד בקערה בינונית. לאט לאט לשפוך מילוי על תערובת ריבס עד שזה רק מגיע לקצה העליון של הקרום. פזר חמאה חתוכה באופן שווה על החלק העליון של המילוי. ברז קלות לנער את תבנית האפייה כדי להסיר כל בועות אוויר.
מעבירים פאי לתנור שחומם מראש ואופים, פונים באמצע, עד ריבס הוא רך פודינג מוגדר, על 1 שעה.
מערבבים ריבת תות ומים בקערה קטנה; חום במיקרוגל עד חם, על 15 שניות. זיגוג החלק העליון של העוגה עם תערובת ריבה ולתת מגניב. מקררים עד שמוכנים להגיש.