עוגת פוק קרם תפוזים
עוגת פוק קרם תפוזים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן קנולה, ביצים, ציפוי מוקצף נוסף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. נסו עוגת קצפת כתומה, עוגה פוק Dreamsicle כתום ו פילסבורי בגידה, ו עוגיות ועוגת פוק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, ביצים, כוס מים 1 והשמן עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים 28 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב לחלוטין במחבת על מתלה קירור, על 1 שעה.
לדחוף עוגה בכל רחבי עם מזלג או שיפוד עץ. בקערה בינונית, יוצקים מים רותחים על 1 תיבת ג 'לטין כתום; מערבבים עד ג' לטין הוא מומס. מערבבים במים קרים.
יוצקים ג ' לטין על עוגה. הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר את העוגה. מקררים 2 שעות.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת פודינג, 1 תיבת ג ' לטין תפוזים, חלב ומיץ תפוזים עד מעורבב. מקפלים ב 1 מיכל מוקצף ציפוי.
מקשטים עם תוספת קצפת וקליפה כתומה. חנות מכוסה במקרר.