עוגת פטל-ליים
טארט פטל ליים הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קליפת ליים, מלח, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו עוגת פירות פטל, דבש וגלידת פטל, לחמניות פטל עם קרם ליים פטל, ו עוגת פטל (מתכונים דומים).
הוראות
לחץ על בצק העוגה לתחתית ולמעלה הצדדים של 9 אינץ ' עגול נשלף התחתון מחבת טארט. שורה תחתונה של בצק עם חתיכת נייר; לארגן משקולות עוגה או שעועית על נייר.
אופים ב 450 במשך 5 דקות. בזהירות להסיר משקולות עוגה לסכל; אופים 7 דקות נוספות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מערבבים חלב מרוכז, להתרכז limeade, קליפת ליים, מיץ ליים, ומלח בקערה בינונית, ערבוב עם מקצף.
מוסיפים ביצים וחלבונים ביצה; להקציף עד מעורבב היטב.
יוצקים תערובת לקרום פאי מקורר.
אופים ב 350 במשך 27 דקות או עד סט. מגניב לגמרי על מתלה תיל. טארט למעלה עם פטל לפני ההגשה.