עוגת פינוק שוקולד אישית
עוגת שוקולד פינוק אישית עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1231 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פטל, שוקולד מריר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו יש עוגה משלך לאכול את זה יותר מדי (עוגות שוקולד בודדות), מרטיני פינוק שוקולד, ו עוגות שוקולד פינוק עשירות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את החמאה והסוכר עד פשוט נמס.
מוסיפים ביצים ומקציפים עד לשלב טוב; מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לשלב. אל overmix או העוגה תהיה גומי. גריז קל ארבע כוסות אלומיניום חד פעמיות 4-אונקיה, תבניות מאפין, או ramekins עם תרסיס אפייה ירקות. להפיץ את הבלילה בין ארבעת התבניות.
מניחים תבניות על מחבת ואופים במשך 10 עד 12 דקות. אל תיקח יותר מדי.
יוצקים את החלב לתוך סיר 2 ליטר כבד תחתית, מניחים מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. כאשר הוא רותח, להסיר את החלב מהחום ולעשות גנאש על ידי הוספת שוקולד קצוץ.
להקציף היטב, ערבוב לתוך קצה סיר לשלב. הגנאש צריך להיות הומוגני וחלק. תניח את הגנאש בצד.
בסיר כבד עם 1 ליטר, מערבבים את השמנת הכבדה, החמאה והסוכר.
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. החמאה צריכה להיות מומסת לחלוטין והסוכר מומס לחלוטין. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, יוצקים אותו לתוך גנאש חם.
מניחים את הרוטב על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. כמו רוטב השוקולד מבשל, זה יתחיל להתעבות מעט. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום, ויוצקים אותו לתוך קערה נקייה ויבשה. מכסים על ידי הצבת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הרוטב כדי למנוע עור להיווצר.
תן לרוטב השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני האחסון במקרר. כאשר קר, הרוטב יהיה עבה מספיק כדי להיות גורף עם כפית.
הפוך תבניות על צלחות הגשה בודדות. אם אתה רוצה לקשט את הצלחת, לעשות זאת עם פטל טרי או פירות או רוטב שוקולד, ומגישים מיד.
את הרוטב ניתן לחמם מחדש במידת הצורך. אם משתמשים במיקרוגל, פשוט מניחים את רוטב השוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל ומחממים אותו בעוצמה בינונית במרווחים של 30 שניות עד שהוא הופך לנוזל. על הכיריים, מניחים בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ומערבבים מדי פעם עד שהוא הופך לנוזל. אם אתה מאחסן אותו בבקבוק לסחוט, אתה יכול בקלות לטפטף אותו על קינוח או לקשט צלחת. הוא יישאר במקרר עד שלושה שבועות. זה יכול להיות גם קפוא עד חודשיים אם מאוחסן במיכל אטום. הפשרה במקרר וחום כמתואר לעיל עד נוזל.