קושיקשה
מוכן ב42 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פינוק שוקולד אישית

עוגת פינוק שוקולד אישית
עוגת שוקולד פינוק אישית עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1231 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 84 גרם שומן. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 42 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב פטל, שוקולד מריר, שמנת כבדה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו יש עוגה משלך לאכול את זה יותר מדי (עוגות שוקולד בודדות), מרטיני פינוק שוקולד, ו עוגות שוקולד פינוק עשירות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בחלק העליון של דוד כפול, להמיס את השוקולד, ולאחר מכן להוסיף את החמאה והסוכר עד פשוט נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
3
מוסיפים ביצים ומקציפים עד לשלב טוב; מוסיפים קמח ומערבבים רק עד לשלב. אל overmix או העוגה תהיה גומי. גריז קל ארבע כוסות אלומיניום חד פעמיות 4-אונקיה, תבניות מאפין, או ramekins עם תרסיס אפייה ירקות. להפיץ את הבלילה בין ארבעת התבניות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייהתרסיס אפייה
ירקירק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מקציףמקציף
4
מניחים תבניות על מחבת ואופים במשך 10 עד 12 דקות. אל תיקח יותר מדי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
1
יוצקים את החלב לתוך סיר 2 ליטר כבד תחתית, מניחים מעל חום בינוני גבוה, ומביאים לרתיחה. כאשר הוא רותח, להסיר את החלב מהחום ולעשות גנאש על ידי הוספת שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף היטב, ערבוב לתוך קצה סיר לשלב. הגנאש צריך להיות הומוגני וחלק. תניח את הגנאש בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
3
בסיר כבד עם 1 ליטר, מערבבים את השמנת הכבדה, החמאה והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מניחים את הסיר על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. החמאה צריכה להיות מומסת לחלוטין והסוכר מומס לחלוטין. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, יוצקים אותו לתוך גנאש חם.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מניחים את הרוטב על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף. כמו רוטב השוקולד מבשל, זה יתחיל להתעבות מעט. כאשר הוא מגיע לרתיחה, להסיר אותו מהחום, ויוצקים אותו לתוך קערה נקייה ויבשה. מכסים על ידי הצבת פלסטיק לעטוף ישירות על גבי הרוטב כדי למנוע עור להיווצר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מקציףמקציף
קערהקערה
6
תן לרוטב השוקולד להתקרר לטמפרטורת החדר לפני האחסון במקרר. כאשר קר, הרוטב יהיה עבה מספיק כדי להיות גורף עם כפית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
רוטברוטב
7
הפוך תבניות על צלחות הגשה בודדות. אם אתה רוצה לקשט את הצלחת, לעשות זאת עם פטל טרי או פירות או רוטב שוקולד, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
פטלפטל
פירותפירות
8
את הרוטב ניתן לחמם מחדש במידת הצורך. אם משתמשים במיקרוגל, פשוט מניחים את רוטב השוקולד בקערה ניתנת למיקרוגל ומחממים אותו בעוצמה בינונית במרווחים של 30 שניות עד שהוא הופך לנוזל. על הכיריים, מניחים בסיר כבד תחתית מעל חום בינוני ומערבבים מדי פעם עד שהוא הופך לנוזל. אם אתה מאחסן אותו בבקבוק לסחוט, אתה יכול בקלות לטפטף אותו על קינוח או לקשט צלחת. הוא יישאר במקרר עד שלושה שבועות. זה יכול להיות גם קפוא עד חודשיים אם מאוחסן במיכל אטום. הפשרה במקרר וחום כמתואר לעיל עד נוזל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פאדג ' חםרוטב פאדג ' חם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
כירייםכיריים
קערהקערה