עוגת פיסטוק I
עוגת פיסטוק אני דורש מסביב 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 390 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו תערובת עוגה, חלב, תערובת פודינג פיסטוק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 21% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פיסטוק III, עוגת פיסטוק, ו עוגת פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 10 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, 1 פודינג חבילה, מים, ביצים ושמן.
יוצקים לתוך מחבת שמנונית וקמח.
מעלות C במשך 45 דקות, או עד שנעשה. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הציפוי: בקערת ערבוב, לשלב 1 חבילה מיידית פודינג, חלב, תערובת קצפת מיידית. היכו עד עבה, והתפשטו על העוגה המקוררת.