עוגת פיצה פירות
עוגת פיצה פירות דורשת על 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 244 קלוריות. גשו לסופר וקנו פירות, פודינג נמס ותערובת מילוי פאי, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פנקייק עלים מלא פירות, פנקייק עלים מלא פירות, ו בצק עלים Pinwheels עם פירות מסוכרים.
הוראות
להפשיר את יריעות מאפה בטמפרטורת החדר במשך 40 דקות או עד שהם קלים לטפל.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
לפתוח את יריעות מאפה על משטח מקומח קלות.
מגלגלים כל גיליון לתוך ריבוע 12 אינץ'.
חותכים את הפינות כדי להפוך מעגל. בעדינות ללחוץ על הבצק עם אצבעות מקורנות קלות לתוך מעגל 12 אינץ'.
מניחים כל עגול מאפה על תבנית אפייה ungreased או מחבת פיצה. תדקור את קליעי המאפה עם מזלג.
אופים במשך 20 דקות או עד הזהב.
הסר את המאפים מסדינים אפייה לקרר אותם על מדפים תיל.
הכן את תערובת הפודינג באמצעות החלב על פי הוראות החבילה. כפית 1 כוס הפודינג על כל קרום ולהתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של הקצוות. סדר את הפרי מעל הפודינג.
חותכים כל פיצה ל-8 טריזים ומגישים מיד, או מכסים ומקררים את הפיצות עד 4 שעות.