עוגת פירות חג המולד
עוגת פירות חג המולד היא קינוח שמגיש 4. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 584 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -29 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמוציות, דומדמניות, חמאה ואתרוג מסוכר. המתכון הזה אהוב על 27 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם לחג המולד . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך יוצא דופן של 32% . מתכונים דומים: עוגת פירות חג המולד , עוגת פירות עשירה של חג המולד ועוגת פירות יבשים לחג המולד .
הוראות
משרים דובדבנים, מנגו, חמוציות, דומדמניות ואתרוג ב-1/4 כוס רום למשך 24 שעות לפחות. מכסים היטב, ומאחסנים בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). חמאה תבנית עגולה בגודל 6X3 אינץ', ומרפדים בנייר אפייה.
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר חום עד לקבלת תערובת תפוחה. טורפים פנימה ביצה.
מקציפים יחד קמח, סודה לשתייה, מלח וקינמון; מערבבים לתוך חמאה וסוכר בשלוש קבוצות, לסירוגין עם מולסה וחלב. מערבבים פנימה פירות ספוגים ואגוזים קצוצים. מגרדים את הבלילה לתבנית המוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות. מצננים במחבת 10 דקות, ואז מפזרים 2 כפות רום.
גוזרים חתיכה אחת נייר פרגמנט וחתיכה אחת בד גבינה, כל אחד גדול מספיק כדי לעטוף את העוגה. להרטיב בד גבינה עם 1 כף רום. מסדרים בד גבינה על גבי נייר פרגמנט, ופותרים את העוגה עליו.
מפזרים את החלק העליון והצדדי של העוגה עם הרום שנותר. עטפו את בד הגבינה צמוד לפני השטח של העוגה, ואז עטפו בנייר.
מניחים בתבנית אטומה, ומיישנים לפחות 10 שבועות. אם מאחסנים זמן רב יותר, ספוג עם רום נוסף עבור כל 10 שבועות של אחסון.
יין מומלץ: יציאה
ניתן לשלב עוגת פירות עם פורט. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
![NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port]()
NV Mission Mountain Winery Cocoa Vin Port
אפריטיף מדהים לאחר ארוחת הערב. ארומה שוקולדית עשירה עם טעם דובדבן מכוסה שוקולד. נהדר גם על גבי גלידת וניל.