עוגת פירות עם ציפוי משמש חמאה
עוגת פירות עם ציפוי משמש חמאה הוא קינוח המגיש 20. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-62 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שקדים, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18%, וזה לא כל כך סופר. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פירות תכשיט חורף עם ציפוי לבן, עוגת פירות אי עם ציפוי גבינת שמנת קינמון-רום, ו עוגת פירות משמש.
הוראות
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
משמנים בדיל עוגה עגול 20 ס " מ עמוק עם קצת חמאה, ולאחר מכן בשורה עם נייר גריז או אפיית קלף. לעטוף כמה גיליונות של עיתון סביב החלק החיצוני של הפח, ולאחר מכן מאובטח עם חוט.
במעבד מזון, מגרגר את השקדים עם הקמח עד לתערובת דומה פירורים. מקציפים את החמאה ואת הדובדבן סוכר עד אור ורך. הכה את הביצים, אחד אחד, ואז לקפל את הקמח ושקדים, פירות יבשים וברנדי.
לגרד לתוך הפח, רמת פני השטח ואופים במשך 1 שעות 15 דקות, עד שיפוד דקר יוצא נקי. מגניב בקופסת השימורים.
כאשר העוגה היא קרה לחלוטין, לעשות את הדובדבן במהירות על ידי להכות את החמאה, ריבה וזיגוג סוכר עד חיוור. אל תאפשר לחמאה להיות חמה מדי או תפוסה כמו הציפוי עלול להתפצל. מערבולת על כל העוגה, ואז להשאיר במקום מגניב להגדיר (אבל לא המקרר).
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגת פירות. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "