עוגת פנקייק עם ציפוי אבוקדו
עוגת פנקייק עם ציפוי אבוקדו עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל 1560 קלוריות. מתכון זה מן המזוןרשת דורשת סוכר, אבקת סוכר, ביצים וחמאה. 1 אדם התרשם מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני די טוב של 58%. מתכונים דומים: עוגת פנקייק עם ציפוי קרם מייפל, מיני עוגת גזר ערימות פנקייק עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת שוקולד טבעונית עם ציפוי אבוקדו.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את כל המרכיבים בקערת ערבוב ומקציפים היטב לאיחוד.
יש לאחסן בכלי אטום עד 3 חודשים.
מחממים מחבת חשמלית או מחבת ל 350 מעלות.
מניחים את החמאה, הביצים והחמאה בקערת ערבוב ומקציפים לאיחוד.
יוצקים את זה על 2 כוסות תערובת הפנקייק שנמצאת בקערה נפרדת ומקציפים רק לאיחוד. אל תנסה להסיר את כל הגושים.
ברגע שהמחבת או המחבת שלך חמים, השתמש בכלי גלידה גדול כדי לגרוף את הבלילה על המחבת. מבשלים 2-3 דקות או עד להזהבה, הופכים ומבשלים עוד 2-3 דקות.
מעבירים למתלה קירור לאחיזה. חזור על הפעולה עד לשימוש בכל הבלילה. יהיו לך 10-12 פנקייק.
מניחים את האבוקדו ומיץ הלימון בקערה של מערבל מעמד המצויד במצורף הקצף ומקציפים עד להבהרה בצבע, בערך 2-3 דקות.
מוסיפים את אבקת הסוכר מעט בכל פעם ומקציפים לתערובת אחידה.
מוסיפים את תמצית הלימון ומקציפים לאיחוד.
מניחים טיפה קטנה של ציפוי על צלחת ומניחים עליה את אחת הלביבות. זה משמש עוגן להחזיק את העוגה במקום.
מורחים על 1/4 כוס זיגוג על גבי הפנקייק. למעלה עם פנקייק נוסף וחזור עד שיש לך 6 שכבות. כפור את החלק העליון והדפנות עם הכפור אם תרצה בכך.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא שרי קרם סולרה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -17 דולר.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.