קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כריכי בשר הודו ופנצ'טה

כריכי בשר הודו ופנצ'טה
כריכי פנקטן וטורקי קציץ בשר דורשים מסביב 2 שעות ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 759 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. לך לחנות ותביא את ארוגולה, חלב, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כריכי הודו-Pancetta Roulade, פנקטה-ארוגולה-כריכי הודו, ו חזיר, פורצ'יני, קציץ בשר. (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את פירורי הלחם, פטרוזיליה, ביצים, חלב, גבינה, עגבניות מיובשות, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשותעגבניות מיובשות
פירורי לחםפירורי לחם
פטרוזיליהפטרוזיליה
גבינהגבינה
פלפלפלפל
ביצהביצה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את תרנגול ההודו ומערבבים בעדינות לשלב, להיזהר לא overwork הבשר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
בשרבשר
4
על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף, פורסים את הפנצ ' טה, חופפים את הפרוסות, לצורה מלבנית גדולה. באמצע המלבן, מניחים את תערובת טורקיה, בעיצוב לתוך כיכר. באמצעות נייר הקלף, לעטוף את pancetta וסביב כיכר טורקיה כדי לכסות לחלוטין. לסחוט את כיכר מכוסה קלף עם הידיים שלך כדי לאבטח את pancetta לחזק את הצורה של כיכר. בעודם מכוסים בקלף, אופים את כיכר הלחם עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות F במדחום הנקרא מיידית, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
טורקיה כולהטורקיה כולה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
הסר מהתנור ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בבלנדר, לשלב את ארוגולה ואת המיונז ואת התהליך עד חלקה. לאחסן במקרר עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ארוגולהארוגולה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
7
כדי להכין את הכריכים, פורסים את הלחמניות וממרחים עם מיונז ארוגולה. פורסים את קציץ הבשר ההודו ומניחים על הלחמניות להכין כריכים.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ארוגולהארוגולה
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
גלולגלול