קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

אגסים עלומים עם רוטב פקאן שמנת

אגסים עלומים עם רוטב פקאן שמנת
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? אגסים עלומים עם רוטב פקאן שמנת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 347 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, מלח כשר, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו אגסים עלומים קוקוס שמנת עם כוכב אניס, אגסים עלומים ברוטב פטל, ו אגסים עלומים עם רוטב שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי לחלוט את האגסים: בסיר גדול, לשלב את המים והסוכר מעל חום בינוני גבוה. באמצעות מקלף ירקות, לחתוך רצועות רחבות של גרידת לימון מן הלימון ולהוסיף לסיר יחד עם מיץ של לימון שלם. מביאים את התערובת לרתיחה, ערבוב כדי לפזר את הסוכר, ואז להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה עדינה. צולל אגסים בנוזל רותח, הוספת מים נוספים, במידת הצורך, רק כדי לכסות את האגסים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים חתיכת נייר קלף לתוך מעגל רק גדול מספיק כדי לכסות את הסיר. להקל את הנייר לתוך הסיר עד שהוא נוגע פני השטח של הנוזל. מבשלים את האגסים עד סכין מוכנס ישירות לתוך אגס פוגש התנגדות קטנה, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
הסר את הסיר מן החום לקרר את האגסים לחלוטין את הנוזל הלא חוקי.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
כדי להפוך את הרוטב: בסיר, על חום גבוה, לשלב את הסוכר החום ומים ולהביא אותו לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד שהרוטב מצטמצם, עבה ולוקח על צבע חום זהוב כהה, על 8 עד 10 דקות. בזהירות מערבבים בשמנת, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד עבה מאוד, 2 עד 3 דקות יותר. מערבבים את פקאן קלוי ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
מגישים 1 עד 2 חצאי אגס לאדם, טפטף עם רוטב קרמל פקאן שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מים רגיליםמים רגילים
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים