עוגת פקאן-אפרסק
עוגת פקאן-אפרסק היא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 1033 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 46 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך אגוז מוסקט, קמח, גלידת ונילן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת פקאן-אפרסק, עוגת אפרסק פקאן, ו סנדלר קוקוס-אפרסק עם גלידת בורבון-פקאן.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בתנור הולנדי, ולתת לעמוד 10 דקות או עד הסוכר מתמוסס. להביא תערובת אפרסק לרתיחה; להפחית את החום נמוך, ומבשלים 10 דקות או עד במכרז.
הסר מהחום; להוסיף וניל וחמאה, ערבוב עד חמאה נמס.
מפזרים 1/4 כוסות פקאן ו 2 כפות סוכר באופן שווה על 1 piecrust; העליון עם piecrust אחרים.
רול למעגל 12 אינץ', בעדינות לחיצה פקאן לתוך מאפה.
חתוך לרצועות 1 1/2 אינץ'. חזור עם הנותרים piecrustes, פקאן, וסוכר.
כפית חצי תערובת אפרסק לתבנית אפייה משומנת קלות 13 x 9 אינץ'. מסדרים חצי רצועות מאפה בעיצוב סריג מעל תערובת אפרסק.
אופים ב 475 במשך 20 עד 25 דקות או עד השחמה קלה. כפית נותרה תערובת אפרסק על מאפה אפוי. למעלה עם רצועות מאפה שנותרו בעיצוב סריג.
אופים 15 עד 18 דקות יותר.
מגישים חם או קר עם גלידת וניל.
* 2 (20 אונקיות) חבילות אפרסקים קפואים ניתן להחליף. הפחת סוכר ל-2 כוסות, קמח ל-3 כפות, ואגוז מוסקט ל-1/4 כפית. המשך לפי ההוראות.
הערה: כדי לעשות קדימה, תן קובלר אפוי מגניב; לכסות להקפיא עד 1 חודש. הפשרה במקרר במשך הלילה. לחשוף, לחמם בתנור ב 250 במשך 45 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים