עוגת פקאן עם ציפוי רום
עוגת פקאן עם ציפוי רום היא צמחוני קינוח. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 32 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכי לחנות ותקני פקאן, רום, ממתקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת פקאן ללא גלוטן עם פירורי פקאן וזיגוג פרליין, עוגת פקאן עם ציפוי רום, ו עוגת שוקולד עם ציפוי קוקוס-פקאן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 F. חמאה 8 אינץ ' מרובע אפייה מחבת. במעבד מזון, טוחנים דק 1 כוס של פקאן.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח ודופק לשלב; להפריש.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1 מקל של החמאה עם סוכרים חומים מגורענים עד אור ורך, 5 עד 6 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם.בהדרגה להוסיף את תערובת פקאן, ערבוב עד רק incorporated. מערבבים בחמאה ו 1 כפית של וניל.
להעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים עד חום זהוב וקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב במשך 10 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה להתקרר לחלוטין.באמצעות מיקסר חשמלי, להכות את החמאה הנותרת עם הסוכר והשמנת של ממתקים עד רכות. מקציפים את הרום ואת הוניל הנותר.
מורחים על עוגה. קוצצים את הפקאנים הנותרים ומפזרים על top.To להביא אותו: אתה יכול לעשות את העוגה עד 2 ימים מראש כפור אותו עד 4 שעות לפני ההגשה. כדי להגן על הזיגוג במהלך הנסיעה שלך, מקל כמה קיסמים לתוך החלק העליון של העוגה ולעשות אוהל רופף עם ניילון נצמד.