עוגת פקאן תאריך Medjool
עוגת פקאן תאריך Medjool היא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. אם יש לך חמאה, סירופ תירס, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכונים דומים: Maple-פקאן Medjool תאריך Rugalach, למוני Medjool תאריך ולחמניות רימונים (דל שומן!), ו לחם מתוק, נקניק & Medjool תאריך מלית.
הוראות
מערבבים את הביצים, סוכר, חמאה, סירופ תירס, סירופ מייפל, וניל, ומלח בקערה גדולה.
מניחים את קרום העוגה לתוך צלחת העוגה וליצור את הקצה.
מניחים את התאריכים והאגוזים לתוך העוגה ושופכים את התערובת מצעד אחד לצלחת העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש 177° עד שנקבע, כ 40-50 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הכרמים Bully Hill יבש Riesling עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים