עוגת צ'יז צ'רי
בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: ברי שקדים Cheezecake גלידה, Cheeezecake נטול גלוטן ומוצרי חלב מסיבת הרבעה, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם וסירופ מייפל 1/4 כוס. לחץ לתוך פחית פאי 9 אינץ'.
בבלנדר, מערבבים טופו, גבינת שמנת טבעונית, גרידת לימון ומיץ, וסוכר ממתקים. ממיסים עמילן תירס בחלב סויה, ומוסיפים לבלנדר. להתמזג עד חלקה.
אופים במשך 25 דקות ב 350 מעלות F (175 מעלות C). להפחית את החום ל 325 מעלות F (165 מעלות C), ולהמשיך לאפות במשך 15 דקות, או עד שנקבע. מגניב על מתלה תיל, ולאחר מכן להירגע במשך כמה שעות.
הפוך על צלחת, ולאחר מכן הפוך שוב על מגש הגשה.
יוצקים עוגת דובדבנים מילוי מעל, ומגישים.