עוגת קופסת מתנות לחג
אם יש לך מתכון וניל חמאה ציפוי, סוכר מבעבע, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 29%. מתכונים דומים: עוגת מתנה לחג, עוגות מתנה לחג, ו בצק עוגיות למתנת חג.
הוראות
גזור 1 (12-x 1 - אינץ') רצועת 1 (12-x 1/2 אינץ') רצועה מתוך חתיכת קרטון או לוח פוסטר.
לפתוח 1 piecrust על משטח מקומח קלות; להתגלגל בעדינות כדי ללחוץ על קווי קיפול.
חותכים piecrust במחצית; מילואים ולהניח בצד חצי אחד. באמצעות תבנית קרטון 12-x 1/2 אינץ 'כמדריך, להתחיל בקצה הישר של חצי piecrust אחד; ולחתוך 8 (1/2 אינץ' רחב) רצועות.
חותכים כל אחד מהרצועות 8 לכמה שיותר חתיכות 3 אינץ ' ארוכים ככל האפשר. תצטרך בסך הכל 20 (3-x 1/2 אינץ') חתיכות. לאסוף יחד כל שאריות שנותרו, ולהניח בצד.
מסדרים חתיכות לחתוך על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 4 דקות או עד הזהב. מגניב 10 דקות על מתלה תיל. טובלים את הצד העליון של כל מאפה חם באבקת סוכר.
בואו להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
לפתוח את פיסת השני על משטח מקומח קלות; להתגלגל בעדינות כדי ללחוץ על קווי קיפול.
לטאטא יחד 1 ביצה גדולה 2 כפות מים.
מברשת תערובת ביצה בקלילות מעל piecrust.
מפזרים piecrust באופן שווה עם 1/2 כוס קצוץ דק פקאנים ו 2 כפות סוכר נוצץ לבן. באמצעות תבנית קרטון 12-x 1-inch, לחתוך את piecrust לרצועות רחבות 1-inch. חזור על ההליך עם חצי piecrust שמורות, זרועים 1/4 כוס אגוזים 1 כף סוכר נוצץ.
חותכים 4 של רצועות לתוך 9 1/2-x 1-אינץ חתיכות.
חותכים את הרצועות שנותרו לכמה שיותר חתיכות 3 אינץ ' ארוכים ככל האפשר. תצטרך בסך הכל 20 (3-x 1 אינץ') חתיכות.
מסדרים את חתיכות לחתוך על תבנית אפייה משומנת קלות.
אופים ב 425 במשך 5 דקות או עד הזהב. מגניב על מתלה תיל.
כדי להפוך את תגיות מתנה, לגלגל את השאריות השמורות של piecrust לעובי 1/8 אינץ ' על משטח מקומח קלות. באמצעות 2 1/2-ל 3 אינץ ' חותך עוגיות, לחתוך צורות דקורטיביות מן piecrust. לחץ על הקצה של קש פלסטיק שתייה לתוך כל תג, יצירת פתיחה עגולה.
מברשת קלות עם תערובת הביצה, ומפזרים סוכר.
אופים ב 425 במשך 5 דקות או עד הזהב.
הכן חצי מתכון של ציפוי קרם חמאה וניל. בזהירות להפיץ כמות קטנה של ציפוי על הגב של כל חתיכת מאפה. בעדינות הקש 1 (9 1/2 אינץ ' ארוך) חתיכת מאפה אופקית על כל צד של העוגה כדי ליצור את השפה של המכסה של התיבה. בעדינות ללחוץ 3 אינץ חתיכות מאפה, לסירוגין פקאן חתיכות אבקת סוכר, על כל צד של העוגה דפוס אנכי.
מפזרים את החלק העליון של העוגה עם 1/2 כוס קצוץ דק, אגוזי פקאן קלויים 2 כפות סוכר נוצץ לבן. אם תרצה, השתמש שנותר ציפוי להוסיף עיצוב דקורטיבי לתג מתנה או צינור גבול צר סביב החלק התחתון של העוגה.
מקשטים את החלק העליון עם סרט חוט זהב וכסף; מנטה טרי, וחתיכות שוקולד מצופה ממתקים אדומים.