עוגת קופסת קרח קטיפה אדומה
והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 477 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו צבע מאכל, שמנת כבדה, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מושלם עבור יום ולנטין. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-20 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}, ו עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי (מתכונים דומים).
הוראות
שים את גבינת השמנת בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) ו לטאטא במהירות בינונית עד רכות.
מוסיפים את הסוכר וקורטוב של מלח ומקציפים עד חלקה.
מוסיפים את הקרם ואת הוניל ומקציפים רק עד פסגות בינוניות רכות טופס. מקררים עד חברה, על 2 שעות.
קו 1 1 1/2-מחבת כיכר עם ניילון נצמד, עוזב לפחות 2 אינץ ' שיפוע על כל הצדדים. בתחתית מחבת כיכר הלחם, להניח 6 עוגיות כלפי מטה, חופפים מעט.
מורחים 3/4 כוס של קצפת באופן שווה על העוגיות. למעלה עם 3 כפות ערמות של השוקולד. חזור על השכבות עוד פעמיים עם 6 עד 7 עוגיות.
מניחים את 6 עד 7 העוגיות האחרונות על שוקולד מגולח. מקפלים את לעטוף פלסטיק על החלק העליון של מחבת כיכר כך השכבה העליונה כולה מכוסה. מקררים בין לילה.
כדי לשרת, להחזיר את לעטוף פלסטיק, להעיף את עוגת המקרר החוצה על מגש ולהסיר את הפלסטיק. למעלה עם שוקולד שמורות ומגישים מיד.
לנפות את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתייה 1/8 כפית מלח לקערה בינונית.
הכה את החמאה וסוכר מגורען בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או קערה גדולה אם באמצעות מערבל יד) במהירות בינונית רק עד בשילוב. הכה בחלמון הביצה רק עד בשילוב. לנצח את צבע מאכל וניל עד הצבע הוא מופץ באופן שווה, גירוד את הקערה לפי הצורך. להפחית את מהירות המיקסר נמוך בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח. לנצח רק עד הבצק מגיע יחד. צור את הבצק לשני דיסקים בעובי 1 אינץ', לעטוף בחוזקה פלסטיק ומקרר עד המשרד, על 2 שעות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מעט אבק גיליון נייר קלף עם קמח. לפתוח דיסק אחד, לשים אותו על הנייר לכסות עם גיליון גדול של פלסטיק לעטוף.
מגלגלים את הבצק עד 1/8 אינץ ' עבה. לקלף את לעטוף פלסטיק, באמצעות עוגייה עגולה 2 1/2 אינץ ' או חותך ביסקוויט, לחתוך את הבצק לתוך סיבובים.
מניחים אותם על דפי אפייה מוכנים, מרווחים אותם 1 אינץ ' זה מזה (כ 12 עוגיות לכל גיליון). לאסוף את השאריות, להירגע עד המשרד, להתגלגל שוב לחתוך. חזור עם הדיסק הנותר.
אופים את העוגיות עד לבנה אדומה ולהגדיר, 8 עד 10 דקות, סיבוב גליונות האפייה באמצע.
תן לעוגיות להתקרר על הסדינים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה חוט להתקרר לחלוטין.