עוגת קוקוס-אננס המפורסמת של נני
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 735 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם אננס במיץ, סוכר, תמצית לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת חצות שחורה של האומנת, עוגת קוקוס אננס, ו עוגת קוקוס ואננס (מתכונים דומים).
הוראות
גריז תחתון וצדדים של 3 (9 אינץ') עגולים cakepans; תחתית קו עם נייר שעווה. שמן ונייר שעווה קמח.
לנקז אננס, הזמנה 3/4 כוס מיץ.
הסר 1/4 כוס מיץ שמורות עבור ציפוי גבינת שמנת, ושמור אננס כתוש עבור מילוי אננס.
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
שלב 1/2 כוס שמורות מיץ אננס ומשקה רך.
מוסיפים קמח לתערובת החמאה לסירוגין עם תערובת מיץ, מתחיל ומסתיים בקמח. לנצח במהירות נמוכה עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בתמציות.
יוצקים לתוך cakepans מוכן.
אופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
הסר מן המחבתות מיד; מגניב על מדפים תיל.
מורחים 3/4 כוס מילוי אננס בין שכבות עוגה ומילוי שנותר על גבי עוגה.
מורחים ציפוי גבינת שמנת על הצדדים של עוגה; גבול צינור סביב העליון,אם תרצה.
* למשקה רך לימון ליים, השתמשנו 7-Up. רמת הפחמון הספציפית שלו גורמת לשכבות לעלות יפה.