עוגת קוקוס בת שש שכבות
ניתן להכין את עוגת הקוקוס שש שכבות המתכון בערך 1 שעה ו 35 דקות. מתכון זה מכין 14 מנות עם 348 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לכם חלב חמאה, תמצית ונילן, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים מאוד אהבו את הקינוח הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. 145 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. עם כפית ציון של 34%, המנה הזו לא כל כך יוצאת דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת שכבת קוקוס, עוגת שכבת קוקוס, ו עוגת שכבת קוקוס.
הוראות
בקערה גדולה, חמאת שמנת וסוכר עד אור רכה.
שלב את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה גדולה אחרת ועם מכות נקיות מקציפים חלבונים במהירות גבוהה עד שנוצרות פסגות נוקשות; מקפלים בעדינות לבלילה.
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
אופים בחום של 350 אפים למשך 25-30 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות;
הסר מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בסיר גדול שלבו סוכר ועמילן תירס. מערבבים בהדרגה מיץ תפוזים עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שהם מסמיכים ומבעבעים. מנמיכים את האש; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לביצים; מחזירים הכל לתבנית תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את החמאה,קליפת התפוז ותמצית. מגניב לטמפרטורת החדר ללא ערבוב. מכסים ומקררים.
לציפוי, בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר, החלבונים, המים, המלח וקרם האבנית על אש נמוכה או דוד כפול על מים רותחים. עם מיקסר נייד, היכו במהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות על אש נמוכה על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל -160 סופיות, כ -12 דקות.
יוצקים לקערה של מערבל מעמד כבד; מוסיפים וניל. מקציפים גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, בערך 7 דקות.
לפצל כל עוגה לשתי שכבות אופקיות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת הגשה; מורחים במילוי 1/3 כוס. חזור על ארבע פעמים נוספות. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים ציפוי מעל החלק העליון ודפנות העוגה.
מפזרים קוקוס. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.