עוגת קוקוס ולימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קוקוס ולימון עוגת קרם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 627 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, טרטר, חלבונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 5 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי, עוגת קמח קוקוס עם קרם לימון, תותים ושמנת (דגנים חינם, Paleo, Primal), ו עוגיות קוקוס בטעם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה וקמח 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות.
להכין ולאפות את העוגה על פי הוראות החבילה.
תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך 10 דקות, ואז להפוך אותם על מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בקערה חסינת חום על גבי דוד כפול, להיות בטוח כי החלק התחתון של הקערה אינו נוגע במים, להוסיף את הסוכר, חלבונים ביצה, שמנת של טרטר, מלח, ומים. הכה עם מיקסר חשמלי במשך 1 דקה.
הסר את הקערה מהחום ולהמשיך להכות, במהירות גבוהה, במשך 7 דקות.
בסיר קטן, לחמם את הלימון בעדינות על חום בינוני נמוך או מיקרוגל אותו במשך 20 שניות על כוח בינוני, רק כדי לרכך. מוסיפים את גרידת הלימון.
חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית. כפור כל שכבה עם שכבה של קרד, ציפוי וקוקוס. למעלה עם שכבה נוספת של עוגה וזיגוג, וחזור עם כל השכבות. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה לכסות עם קוקוס. חנות עטופה במיכל אטום במקרר. כאשר מוכן לשרת, להסיר את העוגה מהמקרר לחתוך. העוגה תישאר במקרר במשך 3 עד 5 ימים.