עוגת קוקוס טרייה
צריך קינוח צמחוני? עוגת קוקוס טרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 100 גרם של שומן, וסך הכל 1668 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . נסו עוגת קוקוס טרייה, עוגת קוקוס טרייה, ו עוגת קוקוס טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. מילואים מיץ קוקוס ולהוסיף מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס; להפריש.
בקערה קטנה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
לנצח את החמאה, קיצור, ו 2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת קוקוס חלב, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים 2 כוסות קוקוס מגורד, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להפוך את הדובדבן: בסיר, לשלב 1/4 כוס מים, 1 כוס סוכר, קרם של טרטר, וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפסיק לערבב פעם תערובת רותחת. מבשלים עד סירופ סוכר מגיע לשלב כדור רך על מדחום ממתקים (240 מעלות F או 115 מעלות C). אם אין לך מדחום, טיפה סירופ סוכר קטן לתוך כוס מים קרים; כאשר הסירופ מוכן, זה יהיה ליצור כדור רך שמחזיק את צורתו.
בעוד סירופ רותח, מקציפים חלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד נוקשה אבל לא יבש. בזהירות לשפוך את הסירופ החם במורד הצד של הקערה, פועם כל הזמן במהירות גבוהה. להמשיך להכות עד תערובת הוא מגניב למגע.
זרוק חמאה, כף בכל פעם, לתערובת ביצה לבן, פועם כל הזמן. התערובת תהיה deflate כמו חמאה הוא הוסיף; רק לשמור ערבוב. כאשר כל החמאה משולבת, ציפוי יהיה להתפיח שוב. להתמזג וניל.
מורחים חמאה בין, סביב ועל גבי כל שכבה.
מפזרים קוקוס מגורד על גבי כל שכבה חלבית.