צריך קינוח צמחוני? עוגת קוקוס טרי יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 100 גרם של שומן, וסך הכל 1668 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, מלח, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. . נסו עוגת קוקוס טרייה, עוגת קוקוס טרייה, ו עוגת קוקוס טרייה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שלושה 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות. מילואים מיץ קוקוס ולהוסיף מספיק חלב כדי להפוך 1 כוס; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ קוקוס
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה, לנפות יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לנצח את החמאה, קיצור, ו 2 כוסות סוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מרכיבים שתצטרך
פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים את הביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת החמאה לפני הוספת הבא. מקציפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים את תערובת הקמח לסירוגין עם תערובת קוקוס חלב, ערבוב עד רק incorporated. מקפלים 2 כוסות קוקוס מגורד, ערבוב בדיוק מספיק כדי לשלב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מיובש
זילוף בצורת לב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגה זהובה ובוחן מוכנס במרכז יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
כדי להפוך את הדובדבן: בסיר, לשלב 1/4 כוס מים, 1 כוס סוכר, קרם של טרטר, וקורט של מלח. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להפסיק לערבב פעם תערובת רותחת. מבשלים עד סירופ סוכר מגיע לשלב כדור רך על מדחום ממתקים (240 מעלות F או 115 מעלות C). אם אין לך מדחום, טיפה סירופ סוכר קטן לתוך כוס מים קרים; כאשר הסירופ מוכן, זה יהיה ליצור כדור רך שמחזיק את צורתו.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים
סם ג
3 תותים קפואים ללא סוכר
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשום
גריסי פנינה לבנים
9
בעוד סירופ רותח, מקציפים חלבונים ביצה במהירות בינונית גבוהה עד נוקשה אבל לא יבש. בזהירות לשפוך את הסירופ החם במורד הצד של הקערה, פועם כל הזמן במהירות גבוהה. להמשיך להכות עד תערובת הוא מגניב למגע.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
זרוק חמאה, כף בכל פעם, לתערובת ביצה לבן, פועם כל הזמן. התערובת תהיה deflate כמו חמאה הוא הוסיף; רק לשמור ערבוב. כאשר כל החמאה משולבת, ציפוי יהיה להתפיח שוב. להתמזג וניל.