עוגת קטיפה אדומה
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך אבקת סוכר, סודה לשתיה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בנדיבות עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל קמח עודף; להפריש.לנפות את הקמח הנמדד, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד פעמיים; להפריש.
לטאטא את הקקאו, צבע מאכל, ומים בקערה קטנה עד חלקה; להפריש.מקציפים את החמאה הנמדדת בקערה גדולה באמצעות מערבל חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית עד שמנת, כ -30 שניות.
מוסיפים את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, את הוניל, ואת גרידת התפוז (אם משתמשים), מכים 15 שניות לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה.
מוסיפים את תערובת הקקאו האדומה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.על מהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, עד רק incorporated. לאחר כל החומרים משולבים, להכות את הבלילה 10 עד 12 משיכות עם כף או מרית אם באמצעות קמח עוגה, 2 עד 3 משיכות אם באמצעות קמח כל המטרה. (לא overwork הבלילה, כמו זה יעשה את העוגה קשה.) מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה עם כף או מרית.
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות. החלק סכין קילוף דק סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין, לפחות 1 שעה.עבור הדובדבן: לנצח את החמאה בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 30 שניות.
להעביר 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, צלחת הגשה או דוכן עוגה. כפית 1 כוס הדובדבן למרכז שכבת העוגה. לעבוד ציפוי או מרית גומי בתנועה מתערבלת עדין להפיץ את הדובדבן מהמרכז לכיוון הקצוות של העוגה בשכבה אפילו (אם אתה צריך להוסיף יותר זיגוג, להוסיף אותו למרכז ולעבוד אותו לכיוון הצדדים).בזהירות להגדיר את שכבת העוגה השנייה על גבי הראשון וקרח השכבה השנייה באותו אופן, מתחיל עם מנה במרכז ועובד אותו החוצה לכיוון הצדדים. ואז קרח הצדדים של העוגה. (אם הצדדים מתפוררים, מברשת כל פירורים עודפים משם ומניחים שכבה דקה של זיגוג על העוגה כדי לאטום את הפירורים. להכניס למקרר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להחיל עוד, שכבה עבה יותר של זיגוג על גבי הראשון.) לאחסן את העוגה בטמפרטורת החדר מתחת לכיסוי עוגה. אם אתה לא מתכנן לאכול אותו בתוך 24 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולאחסן אותו במקרר עד 3 ימים. זכור להסיר את העוגה מהמקרר שעה או יותר לפני ההגשה כדי לקחת את הצינה.