קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קטיפה אדומה

עוגת קטיפה אדומה
מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 655 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך אבקת סוכר, סודה לשתיה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177°. מעיל 2 (9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות בנדיבות עם חמאה, ואז קמח, הקשה על כל קמח עודף; להפריש.לנפות את הקמח הנמדד, מלח, אבקת אפייה, וסודה לשתייה יחד פעמיים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
לטאטא את הקקאו, צבע מאכל, ומים בקערה קטנה עד חלקה; להפריש.מקציפים את החמאה הנמדדת בקערה גדולה באמצעות מערבל חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית עד שמנת, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה2 טיפות צבע מאכל אדום, לא חובה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
נייר אורזנייר אורז
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מוסיפים את הסוכר, 1/4 כוס בכל פעם, להכות על 15 שניות לאחר כל תוספת גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד התערובת הבהירה בצבע ולהיות רכה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, את הוניל, ואת גרידת התפוז (אם משתמשים), מכים 15 שניות לאחר כל תוספת. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את תערובת הקקאו האדומה ומערבבים עד משולבים באופן שווה.על מהירות נמוכה, לסירוגין להוסיף את תערובת הקמח ואת חלב החמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת הקמח, עד רק incorporated. לאחר כל החומרים משולבים, להכות את הבלילה 10 עד 12 משיכות עם כף או מרית אם באמצעות קמח עוגה, 2 עד 3 משיכות אם באמצעות קמח כל המטרה. (לא overwork הבלילה, כמו זה יעשה את העוגה קשה.) מחלקים את הבלילה בין מחבתות העוגה ולהפיץ את צמרות באופן שווה עם כף או מרית.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגהקמח עוגה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
נייר אורזנייר אורז
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
אופים עד בודק עוגה או קיסם מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
7
הסר מהתנור ולתת את העוגות להתקרר במחבתות שלהם על מתלה במשך 10 דקות. החלק סכין קילוף דק סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על המדף כדי להתקרר לחלוטין, לפחות 1 שעה.עבור הדובדבן: לנצח את החמאה בקערה גדולה באמצעות מיקסר חשמלי (או בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט) במהירות בינונית גבוהה עד שמנת, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
להעביר 1 של שכבות העוגה, בצד התחתון למעלה, צלחת הגשה או דוכן עוגה. כפית 1 כוס הדובדבן למרכז שכבת העוגה. לעבוד ציפוי או מרית גומי בתנועה מתערבלת עדין להפיץ את הדובדבן מהמרכז לכיוון הקצוות של העוגה בשכבה אפילו (אם אתה צריך להוסיף יותר זיגוג, להוסיף אותו למרכז ולעבוד אותו לכיוון הצדדים).בזהירות להגדיר את שכבת העוגה השנייה על גבי הראשון וקרח השכבה השנייה באותו אופן, מתחיל עם מנה במרכז ועובד אותו החוצה לכיוון הצדדים. ואז קרח הצדדים של העוגה. (אם הצדדים מתפוררים, מברשת כל פירורים עודפים משם ומניחים שכבה דקה של זיגוג על העוגה כדי לאטום את הפירורים. להכניס למקרר במשך 30 דקות, ולאחר מכן להחיל עוד, שכבה עבה יותר של זיגוג על גבי הראשון.) לאחסן את העוגה בטמפרטורת החדר מתחת לכיסוי עוגה. אם אתה לא מתכנן לאכול אותו בתוך 24 שעות, אוהל זה עם ניילון לעטוף ולאחסן אותו במקרר עד 3 ימים. זכור להסיר את העוגה מהמקרר שעה או יותר לפני ההגשה כדי לקחת את הצינה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
מגישים עם כוסות חלב קר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס