עוגת קטיפה אדומה היא צמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת אפייה, קקאו, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: רול עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת טרס טרס קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום}.
הוראות
1
הפוך עוגה: מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ תבנית אפייה עם ספריי בישול. לנפות יחד קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים חלב חמאה, צביעה ווניל בקערה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בקערה גדולה, באמצעות מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח שמנת חמוצה, שמן, חמאה וסוכר עד רכות, על 3 דקות. הכה בביצים אחד בכל פעם, גירוד למטה הצדדים של קערה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים חצי מתערובת הקמח, ואז תערובת החמאה, ולאחר מכן נשאר קמח, ערבוב לאחר כל תוספת עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®
5
מערבבים חומץ וסודה לאפייה עד תסיסה תערובת; לקפל במהירות לתוך הבלילה. לגרד את הבלילה למחבת ולהקיש על משטח כדי לפרוץ כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עד שקיסם מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 30 עד 35 דקות. הגדר על מתלה תיל להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הפוך ציפוי: באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה, להכות יחד גבינת שמנת, יוגורט, חמאה ווניל עד בשילוב טוב. קצב איטי בסוכר. צמרמורת במשך 1 שעה.