מתכון זה מכין 12 מנות עם 986 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. יום ולנטין יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 23%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גליל עוגת קטיפה אדומה, עוגת גיליון קטיפה אדומה עם ציפוי קטיפה אדום קלאסי, ו עוגת קטיפה אדומה {שבוע קטיפה אדום} (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את העוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. חמאה שלוש תבניות עוגה עגולות בגודל 9 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר אפייה; חמאה את הקלף ואבק בקמח.
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הקציפו את הסוכר והביצים המגורענים בקערה גדולה ונפרדת עד לאיחוד. מערבבים בהדרגה את השמן הצמחי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הקמח, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח, מערבבים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים פנימה את וניל וצבע המאכל האדום.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון אדום
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
5
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין התבניות ואופים עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מצננים את העוגות במחבתות למשך 10 דקות, ואז פונים אל מתלים לסיום הקירור; מקלפים את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
מכינים את הכפור: מקציפים את גבינת השמנת והחמאה בקערה גדולה עם מערבל עד לקבלת קרם. מקציפים פנימה את הסוכר של הקונדיטורים עד שהתערובת חלקה. מקציפים פנימה את הווניל והאגוזים, ושומרים 2 כפות אגוזים לקישוט. (אתה יכול לעשות את עוגות ו / או ציפוי עד 2 ימים קדימה; לעטוף את עוגות בניילון נצמד ושומרים במקרר את ציפוי.)