עוגת קילו תפוז פריך
עוגת קילו תפוז פריך תפוחים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 474 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, קרם, אפיית תפוחים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: עוגת אוכמניות פריך, עוגת אוכמניות פריך, ו עוגת פאונד תפוז דם עם זיגוג גרידת תפוז.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז 9 אינץ עגול או 8 אינץ ' מחבת מרובע עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים מילוי; להפריש. בקערה בינונית, מערבבים 1 1/3 כוסות קמח, סוכר, קליפת תפוז, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד בצורת פירורים קטנים. שמור 1 כוס של תערובת פירור לציפוי. כדי שנותר פירור תערובת בקערה, להוסיף שמנת חמוצה, ביצים ווניל; לנצח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורבב.
מורחים את הבלילה במחבת. כפית מילוי מעל הבלילה ולהפיץ באופן שווה.
מפזרים תערובת פירור שמורה ואת הפקאן; לטפוח בעדינות.
אופים 65 עד 70 דקות או עד חום זהוב בהיר וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים נצמדים. מגניב 30 דקות.