קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

תבשיל אטריות טונה-Redux

תבשיל אטריות טונה-Redux
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. גשו לסופר וקנו פנקו, קמח, מניית עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו תבשיל אטריות טונה, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350F במחבת גדולה, מחממים 1 Tbs. של חמאה מעל בינוני גבוה עד קצף. מערבבים פטריות ומבשלים עד פטריות נתנו את כל הנוזל שלהם מבושל דרך (10 בערך דקות). מתבלים קלות במלח ופלפל, מעבירים לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הוסף עוד 1/2 כף חמאה למחבת, ואז לבשל בצל, שאלוט וסלרי יחד במשך כ 5 דקות, עד מתרכך. מערבבים את עשבי תיבול קצוצים והשרי ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים את הפטריות לתוך תערובת זו, ואז לשים את זה בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
בסיר, חום 3 כפות חמאה מעל בינוני גבוה עד קצף. מערבבים את הקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים כ 2 דקות. ואז להקציף במניות חלב ועוף, לאט לאט, כדי להפוך את רוטב חלק. לבשל, ערבוב, עד רק מעובה מעט (עוד דקה או שתיים). לאחר מכן מוסיפים את גרידת הלימון ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
פתית את הטונה ולשלב את הטונה, את הרוטב הלבן, תערובת פטריות בצל, ואת האטריות כולם יחד. משמנים תבנית אפייה בגודל 8 על 8 אינץ ' ומעבירים את תערובת התבשיל לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
במחבת קטנה, להמיס את הכף האחרונה של חמאה. מערבבים את השום הטחון ואת פירורי לחם panko ומבשלים, ערבוב, עד panko הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים את זה בכל רחבי התבשיל.
7
שים את התבשיל בתנור ואופים עד שהוא מבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
לשרת! (ואם אתה במרתף כנסייה, ייתכן שיהיה עליך לזרוק יחד סלט ג ' לי reduxed גם כן!)

מרכיבים

6(חוֹרֶף)חמאה, מחולקתחמאה, מחולקת1גבעול סלרי, חתוך לקוביותגבעול סלרי, חתוך לקוביות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עירית טחוןעירית טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות ביצים, מבושל עד אל דנטה מנוקזאטריות ביצים, מבושל עד אל דנטה מנוקז596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמחקמח1(חוֹרֶף)רוזמרין טרי, טחוןרוזמרין טרי, טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי, טחוןטימין טרי, טחון1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל טחון טרי לפי הטעם11 קילו קישואים,כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים2פחיותטונה ארוזה בשמן, מנוקזתטונה ארוזה בשמן, מנוקזת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות פורטובלו חתוכות לקוביותפטריות פורטובלו חתוכות לקוביות1שאלוט, חתוכה לקוביותשאלוט, חתוכה לקוביות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות שיטאקה פרוסותפטריות שיטאקה פרוסות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב (שלם)חלב (שלם)1קטןבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. אתה יכול לנסות מרלו Grgich Hills Estate. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 47 דולר לבקבוק.
Grgich Hills Estate Merlot
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.