קינמון פריך-מצופה גבינת שמנת-לחם בננה-אגוז הוא צמחוני לחם. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קינמון טחון, מלח, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: גבינת שמנת פקאן כתומה - לחם בננה-אגוזים, חמאת בוטנים Streusel-מצופה גבינת שמנת-לחם בננה אגוז, ו לחם בננה מצופה קינמון.
הוראות
1
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
3
שלב קמח הבא 3 מרכיבים; בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב. מערבבים בבננות, פקאן, וניל. הבלילה כפית לתוך 2 משומן ו floured 8-x 4 אינץ ' loafpans.
מרכיבים שתצטרך
בננה
וניל
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
4
מערבבים יחד סוכר חום, 1/2 פקאן כוס, 1 כף קמח, 1 כף חמאה מומסת, וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קינמון
חמאה
פקאנים
קמח לכל מטרה
5
מפזרים תערובת שווה על הבלילה.
6
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי הצדדים להתרחק מחבת, מיגון עם רדיד אלומיניום האחרון 15 דקות כדי למנוע בראונינג, במידת הצורך. לחם מגניב במחבתות על מדפי תיל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לחם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
מחבת
7
הסר מחבתות, מגניב 30 דקות על מתלים תיל לפני חיתוך.