עוגת קנולי קדושה
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם חמאה, עוגה פאונד, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: קונוסים קנולי הולי מולי של Hg-נקודות Ww =3, עוגת פרה קדושה, ו עוגת פרה קדושה.
הוראות
יוצקים חלב ותפוז תמצית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף 2 דקות. או עד שיתמזג היטב.
מוסיפים גבינת ריקוטה וחצי מהשוקולד; מערבבים היטב.
מניחים פרוסת עוגה תחתונה על צלחת הגשה; להפיץ עם שליש מתערובת הפודינג. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם פרוסת העוגה העליונה.
מיקרוגל שנותר שוקולד וחמאה בקערה קטנה למיקרוגל על 45 שניות גבוהות ל1 דקות. או עד כמעט נמס; מערבבים עד שוקולד נמס לחלוטין.
מוסיפים ציפוי מוקצף; מערבבים עם חוט להקציף עד מעורבב היטב.
מורחים באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה. לאחסן במקרר.