חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 533 קלוריות. מתאים ל-12 מנות. לכו לחנות וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -35 דקות. נסו עוגת קסיס שוקולד עם מתכון פטל, עוגת פולנטה בגריל עם רוטב דובדבן-קאסיס, ו צביעת ביצי הפסחא של קסיס (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור העוגה, מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לרסס מחבת 9 אינץ ' עגול springform עם תרסיס אפייה. בשורה התחתונה של המחבת עם נייר קלף ולרסס אותו שוב עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
ממיסים את החמאה והשוקולד יחד בקערה חסינת חום מעל מחבת של מים רותחים, ערבוב מדי פעם עד חלקה. להפריש להתקרר במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
לטאטא באבקת הקקאו, קסיס, ווניל ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
קרם דה קסיס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk (אתה יכול גם להשתמש מערבל יד), לנצח את הביצים, סוכר, ומלח במהירות גבוהה במשך 3 עד 5 דקות, עד צהוב חיוור ומשולש נפח.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
יוצקים את תערובת השוקולד לתערובת הביצים בזהירות אך ביסודיות לקפל אותם יחד עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
7
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה ואופים במשך 35 עד 40 דקות, עד רק בקושי להגדיר במרכז. אפשר להתקרר במחבת במשך 30 דקות ולאחר מכן לשחרר את הצדדים של המחבת. הפוך את העוגה בזהירות על צלחת הגשה שטוחה, להסיר את נייר הקלף, מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
עבור זיגוג, להמס את השוקולד וקרם יחד בקערה חסינת חום להגדיר על מחבת של מים רותחים. מערבבים עד חלקה. את החום, להקציף בcassis ווניל. אפשר להתקרר במשך 10 דקות ולפרוש רק על החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
קרם דה קסיס
רוטב שומשום יפני מוכן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
חמש עשרה דקות לפני ההגשה, לזרוק את פירות יער בעדינות עם הסוכר וקסיס.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
קרם דה קסיס
ליקוריץ צהוב וירוק
10
חותכים את העוגה ב טריזים ומגישים עם פירות יער בצד.