עוגת קפה דנית משמש
עוגת קפה דנית משמש יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. והוא יספק כ 19 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 237 קלוריות. אם יש לך ביצים, חמאה, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 19%. מתכונים דומים: עוגת קפה דנית, עוגת שוקולד דני-Streusel קפה, ו עוגת קפה דנית מייפל-פקאן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח במחבת ג 'לירול 10x15 אינץ'. הניחו בצד 1/2 כוס של תערובת העוגה היבשה.
בקערה בינונית, מערבבים יחד ביצים ושמנת חמוצה. מערבבים בחבילה של תערובת עוגה. החובט יהיה מלא גושים.
מורחים הבלילה למחבת מוכנה. באמצעות החלק האחורי של כף, לעשות 15 בארות בבלילה, 3 שורות של
בקערה אחרת, להכות יחד את גבינת שמנת וחלב עד רכות.
מניחים כף אחת של תערובת גבינת שמנת לתוך כל באר.
מניחים חצי משמש 1, בצד לחתוך, על כל גוש של גבינת שמנת.
בקערה קטנה, לשלב את 1/2 כוס העוגה השמורה לערבב עם החמאה. מערבבים בחמאה עד התערובת מתפוררת. מערבבים את השקדים החתוכים ומפזרים את התערובת באופן שווה על פני הדנים.
אופים במשך 30 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. כדי להפוך את זיגוג, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים ומים עד חלקה, הוספת כפית נוספת של מים במידת הצורך.