קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker

עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker
עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker® היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם שמרים, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו עוגת דובדבן מערבולת קפה, עוגת דובדבן מערבולת קפה, ו עוגת מערבולת קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1-1/4 כוסות חלב, מלח, סוכר מגורען, וקיצור בסיר קטן רק לרתיחה; מגניב לפושר (105 מעלות F עד 115 מעלות F).
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מערבבים בשמרים; תערובת העברה לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים כוס אחת של הקמח לתערובת החלב; מכים היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
4
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבלילה עבה; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
תן לעלות, מכוסה, במקום חם, ללא טיוטות, עד הוכפל בתפזורת, כשעה.
6
מערבבים הבלילה למטה.
7
יוצקים הבלילה לשני משומן תשעה אינץ מחבתות עוגה עגולות; לתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כשעה. הפוך עיצוב מערבולת על גבי הבלילה עם כפית מקומטת; למלא חריצים עם שימורים, באמצעות 1/4 כוס לכל עוגת קפה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
8
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים עוגות קפה עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים תיל.
11
למלא חריצים עם שימורים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
12
מערבבים אבקת סוכר, עם מספיק חלב כדי להפוך עקביות זיגוג דק; רסס על עוגות קפה חם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
13
מפזרים שקדים.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים