עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker
עוגת קפה המערבולת דובדבן של Smucker® היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם שמרים, מלח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 39%. נסו עוגת דובדבן מערבולת קפה, עוגת דובדבן מערבולת קפה, ו עוגת מערבולת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1-1/4 כוסות חלב, מלח, סוכר מגורען, וקיצור בסיר קטן רק לרתיחה; מגניב לפושר (105 מעלות F עד 115 מעלות F).
מערבבים בשמרים; תערובת העברה לקערה בינונית.
מוסיפים כוס אחת של הקמח לתערובת החלב; מכים היטב.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים היטב. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבלילה עבה; לנצח עד חלקה.
תן לעלות, מכוסה, במקום חם, ללא טיוטות, עד הוכפל בתפזורת, כשעה.
יוצקים הבלילה לשני משומן תשעה אינץ מחבתות עוגה עגולות; לתת לעלות במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כשעה. הפוך עיצוב מערבולת על גבי הבלילה עם כפית מקומטת; למלא חריצים עם שימורים, באמצעות 1/4 כוס לכל עוגת קפה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
אופים עוגות קפה עד הזהב, 30 עד 35 דקות.
להסיר מחבתות, מגניב על מדפים תיל.
למלא חריצים עם שימורים שנותרו.
מערבבים אבקת סוכר, עם מספיק חלב כדי להפוך עקביות זיגוג דק; רסס על עוגות קפה חם.