עוגת קפה וסופגניות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קפה & עוגת סופגניות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 318 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, חמאה, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 307 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת קינמון Streusel קפה Frappe + $ 350 Dunkin ' סופגניות בגידה, סופגניות קפה מאהב, ו גלידת קפה וסופגניות (מתכונים דומים).
הוראות
עבור העוגה: להתאים מתלה תנור למצב באמצע ולחמם מראש תנור ל 350°f. גריז מחבת bundt עם 1 כף חמאה.
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח ואגוז מוסקט; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח הנותרים 4 כפות, שמן, סוכר, וסוכר חום במהירות בינונית עד אור ורך, על 3 דקות.
הוסף ביצים, אחד בכל פעם, פועם היטב לאחר כל תוספת
הקטנת מהירות מערבל נמוך ולהוסיף תערובת קמח בשלוש קבוצות, לסירוגין עם חלב. לגרד צדדים ותחתית של קערה עם מרית גומי לפי הצורך. הגדל מהירות לתערובת בינונית וקצב רק עד לשילוב, 20 עד 30 שניות.
להוסיף וניל לנצח שוב, רק כדי לשלב, על 10 שניות.
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים 30 עד 35 דקות, סיבוב עוגה באמצע האפייה, עד בודק עוגה מוכנס עוגה יוצא נקי.
העברת עוגה למתלה קירור להגדיר בתוך תבנית אפייה מגניב במחבת 10 דקות.
מערבבים סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח בקערה קטנה. בעוד העוגה עדיין במחבת, לצחצח את החלק העליון עם חלק חמאה מומסת. לאחר שחלפו 10 דקות, להפוך את העוגה על מתלה קירור ועוגת מברשת בכל רחבי עם חמאה מומסת.
מפזרים סוכר קינמון, באמצעות אצבעות לשפשף אותו על הצדדים.
עוגה מגניבה לחלוטין, 1 עד 2 שעות.
עבור זיגוג הקפה: להביא חלב להתבשל בסיר קטן על חום בינוני נמוך (או מיקרוגל במשך 20 עד 30 שניות בקערה בינונית).
לטאטא באבקת אספרסו, סוכר ממתקים, מלח, ווניל.
טפטוף על עוגה מקוררת ומגישים.