קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה מרמלדה כתומה

עוגת קפה מרמלדה כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפה כתום ריבה. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 322 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שקדים, מרמלדה כתומה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת מרמלדה כתומה, עוגת שכבות תפוז, ו רוטב עוגת ריבה תפוזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. במחבת עוגה עגולה 9 אינץ 'או מחבת מרובעת 8 אינץ', לערבב ריבה, שקדים, חמאה וסירופ תירס.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכר, קליפת תפוז, אבקת אפייה ומלח. מערבבים רק חצי וחצי מספיק כדי שהבצק עוזב את הצד של הקערה ויוצר כדור. טיפת בצק על ידי 12 כפות על תערובת ריבה; לשטח מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים 30 עד 35 דקות או עד חום זהוב. מיד במקום צלחת הגשה חסינת חום הפוכה על מחבת; להפוך את הצלחת ואת פאן מעל.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תן פאן להישאר על 1 דקה כך תערובת ריבה יכול לטפטף על עוגת קפה.
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מגישים חם או קר.