עוגת קציצות השוקולד של אנטנמן
אם יש לכם ליקר קפה, סירופ תירס, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס של אנטנמן, עוגיות השוקולד צ'יפס של חקיין אנטנמן, ו עוגת פירורי אוכמניות של אנטנמן.
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. משמנים שני מחבתות כיכר 9x5x3 אינץ ' וקו עם נייר קלף.
מערבבים את הקמח והמלח בקערה ומניחים בצד.
עם מיקסר חשמלי, קרם את החמאה והסוכר עד חיוור ורך. מערבבים בתמצית הוניל.
בקערה גדולה, קלות לנצח את 8 ביצים ולהוסיף את החמאה ואת תערובת הסוכר. מקפלים את הקמח ומערבבים ביסודיות. מקפלים את שבבי השוקולד למחצה לתוך הבלילה המוגמרת. מחלקים את הבלילה בין הסירים.
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז כל עוגה יוצא נקי, כ 65 דקות.
בואו מגניב מחבתות על מתלה חוט במשך 30 דקות לפני הסרת מן המחבתות.
כדי להפוך זיגוג, לחמם את שבבי שוקולד, ליקר קפה, תמצית וניל וסירופ תירס קל בקערת זכוכית להגדיר במחבת מבעבעת של מים.
יוצקים מעל עוגה עבור פינוק מיוחד לשרת עם קצפת.