עוגת קציר תפוחים
עוגת קציר תפוחים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. ראש לחנות ולקחת אבקת אפייה, שמן קנולן, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת תפוחים קציר קרמל, קציר בריא עוגת תפוחים טריים, ו סלט קציר תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים 2 כוסות סוכר, שמן, ביצים, מיץ תפוזים ווניל עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מקציפים בהדרגה לתערובת סוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים תפוחים.
מורחים מחצית מהבלילה ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שלב קינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל הבלילה. מורחים בזהירות את הבלילה שנותרה מעל.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-50 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
מקשטים בקצפת וקינמון נוסף אם רוצים.