עוגת קראנץ ' אגוזי לוז עם מסקרפונה ושוקולד
והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 809 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. אם $ 1.53 למנה נופל בתקציב שלך, עוגת קראנץ ' אגוזי לוז עם מסקרפונה ושוקולד עשוי להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. 30 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, תערובת עוגת שוקולד, מים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 47%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום קראנץ ' אגוזי לוז, עוגת קראנץ ' אגוזי לוז שוקולד (דל פחמימות וללא גלוטן), ו עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ ' שוקולד פרלין (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חמאה וקמח שתי מחבתות עוגה 8 אינץ'. מכינים את תערובת העוגה לפי הוראות החבילה. מחלקים את הבלילה בין 2 תבניות העוגה ואופים לפי הוראות החבילה.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר על רשת.
מניחים את האגוזים הקלויים קרוב זה לזה בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב את הסוכר והמים בסיר קטן על אש בינונית-גבוהה. מערבבים את תערובת הסוכר עד להמסה. מביאים לרתיחה ומניחים לבשל עד שהסוכר חום בהיר, בערך 8 דקות.
תנו לבועות להתפוגג ואז שפכו את הסוכר המקורמל על האגוזים.
מכניסים את נייר האפייה למקרר ונותנים לתערובת אגוזי הסוכר להתקרר עד שהיא קשה, כ-30 דקות. כאשר תערובת אגוזי הסוכר קשה וקרירה, מעליהם פיסת נייר קלף נוספת ומכניסים לחתיכות קטנות, או מניחים את תערובת אגוזי הסוכר על קרש חיתוך וחותכים לחתיכות קטנות. הניחו בצד.
מכניסים את גבינת המסקרפונה, השמנת, אבקת הסוכר והווניל לקערת ערבוב גדולה. בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את תערובת השמנת לפסגות רכות. מקפלים את תערובת הקראנץ ' לקצפת.
מניחים את השוקולד, הסוכר והקליפה במעבד מזון. מעבדים את התערובת עד שהשוקולד טחון דק.
שים 1 עוגה על צלחת הגשה. למעלה עם 1 אינץ 'מתערובת קראנץ' הקצפת. למעלה עם השכבה השנייה של העוגה ולהמשיך ציפוי העוגה כולה עם תערובת הקצפת הנותרים קצפת.
מפזרים את החלק העליון ואת הצדדים של העוגה עם שוקולד הקרקע.