קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

עוגת קרם איטלקית קרה

עוגת קרם איטלקית קרה
עוגת קרם איטלקית קר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 728 קלוריות. 59 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות קפה קר ועוגת קרם גלידה, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
לעוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות פ.משמנים ומקמחים קלות שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מנפים יחד את הקמח והסודה לשתייה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תפוז, או סוכר תפוזסוכריות תפוז, או סוכר תפוז
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה ומקצרים עם הסוכר עד שהם תפוחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדיאוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגלחתיכה אחת (25-30 ס"מ) של תות שדה לפי רגל
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
5
מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומקציפים היטב בין כל תוספת. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים לסירוגין את הקמח והחלב, מתחילים ומסתיימים בחלב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שוקולד מגורר, אופציונלישוקולד מגורר, אופציונלי
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
מוסיפים את הווניל, הקוקוס והאגוזים ומערבבים היטב לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
7
בקערה נפרדת עם מכות נקיות, מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופות לבלילה, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
8
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים במשך 25 דקות. בדוק את האלילות על ידי נגיעה בחלק העליון של העוגה באצבע. העוגה נעשית אם היא קופצת בחזרה. מגניב את השכבות על מתלים תיל מרוסס עם תרסיס בישול כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
לציפוי: בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את גבינת השמנת עם החמאה במהירות גבוהה עד שהיא תפוחה. מנמיכים את המהירות לבינונית וממזגים פנימה את הסוכר והווניל. מקציפים היטב עד שהציפוי חלק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
פרי תות שדה ברגלפרי תות שדה ברגל
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
10
כשהעוגה קרירה לחלוטין מורחים את הכפור בין השכבות ובצדדים ובחלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
11
מפזרים על האגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קסטלני קיאנטי אנאטה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
קסטלני קיאנטי אנאטה
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו