עוגת קרם איטלקית קרה
עוגת קרם איטלקית קר יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 12 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 728 קלוריות. 59 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 50 דקות. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן, סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 37%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוגיות קפה קר ועוגת קרם גלידה, עוגת שמנת איטלקית, ו עוגת שמנת איטלקית (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לעוגה: חממו את התנור ל -350 מעלות פ.משמנים ומקמחים קלות שלוש תבניות עוגה בגודל 9 אינץ'.
מנפים יחד את הקמח והסודה לשתייה ומניחים בצד.
בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה ומקצרים עם הסוכר עד שהם תפוחים, כ -5 דקות.
מוסיפים את החלמונים בזה אחר זה, ומקציפים היטב בין כל תוספת. עם המיקסר במהירות בינונית, מוסיפים לסירוגין את הקמח והחלב, מתחילים ומסתיימים בחלב חמאה.
מוסיפים את הווניל, הקוקוס והאגוזים ומערבבים היטב לשילוב.
בקערה נפרדת עם מכות נקיות, מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופות לבלילה, רק עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכן ואופים במשך 25 דקות. בדוק את האלילות על ידי נגיעה בחלק העליון של העוגה באצבע. העוגה נעשית אם היא קופצת בחזרה. מגניב את השכבות על מתלים תיל מרוסס עם תרסיס בישול כדי למנוע דבק.
לציפוי: בעזרת מערבל חשמלי מקציפים את גבינת השמנת עם החמאה במהירות גבוהה עד שהיא תפוחה. מנמיכים את המהירות לבינונית וממזגים פנימה את הסוכר והווניל. מקציפים היטב עד שהציפוי חלק.
כשהעוגה קרירה לחלוטין מורחים את הכפור בין השכבות ובצדדים ובחלק העליון של העוגה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
ניתן לשלב איטלקית עם קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא קסטלני קיאנטי אנאטה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![קסטלני קיאנטי אנאטה]()
קסטלני קיאנטי אנאטה
אודם בהיר בצבע אדום. האף עז ופירותי עם ניחוח סגול ורמז קל של דובדבנים ודומדמניות אדומות. החיך יבש ומאוזן, טאני קל שהופך לרכות קטיפתית.משתלב היטב עם פסטות טעימות למנות פסטה חריפות. אידיאלי עם צלי, סטייקים ועגל בגריל.תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% סיליגיולו