עוגת קרם בוסטון II
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. . גשו לסופר וקנו מים, קיצור, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח אחד 9 אינץ ' במחבת עוגה עגולה.
הכה את הקמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, מלח, 3/4 כוס חלב, קיצור, 1 ביצה, ו 1 כפית וניל במהירות נמוכה, גירוד קערה כל הזמן במשך 30 שניות. הכה במהירות גבוהה, גירוד קערה מדי פעם במשך 3 דקות.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 עד 35 דקות או עד עץ לבחור מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
הסר מן המחבת ולתת מגניב על מתלה חוט.
כדי להפוך את מילוי השמנת: בסיר 2 ליטר, לערבב 1/3 כוס הסוכר, קורנפלור ומלח. מערבבים את החלב בהדרגה ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת מתעבה רותחים. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים לפחות 1/2 של התערובת לאט לתוך חלמונים ביצה. החזר תערובת חלמון ביצה לסיר ומרתיחים ומערבבים במשך 1 דקה.
הסר מן החום ומערבבים את 2 כפיות וניל.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים את השוקולד והחמאה או מרגרינה על אש נמוכה עד מומס.
הסר מהחום ומערבבים את הסוכר של ממתקים, ווניל. מערבבים במים, כפית אחת בכל פעם, עד זיגוג הוא של עקביות הרצוי.
כדי להרכיב את העוגה: לפצל את העוגה מקורר לשניים כדי להפוך 2 שכבות דקות. למלא את השכבות עם המילוי. ואז מורחים את זיגוג השוקולד מעל. מקררים כל שאריות עוגה.